Trafik semakin jatuh...huhu

7:55:00 PM 3 Comments A+ a-


hai kalian....

perasan tak yang dah lama daku tak update blog. kalau dulu sehari boleh dapat 5 entry daku tulis sampai kalian naik muntah! hahaha

tapi baru-baru ni start minggu lepas lepas template blog buat hal dan masalah dengan celcom bermasalah daku dah semakin kurang nak berblogging. mood semakin kurang. tak tahu kenapa. nak blogwalking pon malas sebab celcom berukband semakin slow sejak akhir-akhir ni. aktiviti blogging asyik tergendala je.

kadang-kadang 1 hari takde update blog. kesian kan. huhuhu jadi kalian tengok la pencapaian daku pada minggu lepas-lepas dan minggu ni. moral daku semakin jatuh.. eh tak tak pencapaian trafik daku semakin jatuh.

ni trafik pada minggu ni...



ni trafik pada minggu lalu..


nampak kan perbezaan tu.. walaupon daku punya trafik tak setinggi kalian kalian semua. tapi daku ada lah trafik sendiri. nak blogging pon suka suki kan. ni saja nak tunjuk walaupon daku malu nak tunjuk sebab tak banyak macam kalian. hahahaa

ada aku kesah?????? lalalaa

ok lah.. tu je nak bagitahu sebab mood blogging dah kurang gara-gara sebab di atas tu ha..


p/s : time ni daku tengah siap-siap nak keje malam!! cehhhh!! nite shift again!! grrrrrrrrrrrrrr


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

3 insan comel komen

Write insan comel komen
Miza Yusof
AUTHOR
5/03/2011 8:13 PM delete

trafik mantap. semua 200 ke atas. teruskan berblogging :)

Reply
avatar
Nour Akmal
AUTHOR
5/03/2011 8:13 PM delete

ok la tu jijah..tggi gak tu..=)
teruskan usaha ye...=)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/04/2011 7:52 AM delete

@miza yusuf~ hahaha 200 tu ok yer..ngeee.. harap2 boleh teruskan berblogging..


@nour akmal~ hehe maceh dear..kita sama2 support k..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!