Majlis Sambutan Hari Jururawat Daerah Port Dickson II

11:34:00 PM 4 Comments A+ a-


dalam entry lepas  daku ada beritahu kalian yang daku pergi Majlis Sambutan Hari Jururawat kat Hotel Le Paris Port Dickson petang tadi. dalam entry tu jugak daku tunjukkan kad jemputan yang daku dapat. hehehe

nasib baik daku balik awal sebab seperti yang di sangka habis event jam 6 petang tapi daku dah boleh balik jam 5 petang. nasib baik lah cik belog daku tak merajuk lama-lama. 


im nurses ok!! 
Staff Nurse Nur Azizah  -_-


Sekitar di dalam dewan Majlis Sambutan Hari Jururawat


oh ya time ni YB Tan Sri Haji Mohd Isa sedang memberikan ucapan! ada udang di sebalik mee mesti lah termasuk jugak ceramah politik. ekeke :p




bab ni daku memang suka. sebab daku suka sangat makan. nasi goreng + roti jala vs kari ayam + nasi impit kuah kacang. dengan kuih muih lagi. memang penuh lah perut kecik daku ni.


 

majlis bersurai. dapat lah juga bersalaman dengan YB Tan Sri Mohd Isa dan isteri beliau.
memang sporting yang amat!
ceh macam first time pulak daku jumpa beliau padahal masa daku nak masuk kolej dulu daku mintak duit bantuan belajar. bahahaa


dan part paling daku suka ialah dapat cenderahati dari Yayasan Port Dickson


ceh.. ceh.. ceh.. ni macam nak pancing undi je. bahahaha ^^


1 Malaysia

Rakyat Di dahulukan
Pencapaian Di Utamakan!!



p/s jangan lupa tau setiap tahun 12 mei Hari Jururawat Malaysia. asyik ingat Hari Guru je nak jugak kalian ingat Hari Jururawat gak!! emm


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

4 insan comel komen

Write insan comel komen
HonEyBuNNy
AUTHOR
5/19/2011 12:50 AM delete

hai jururawat.....

saya sakit neh..hehe...

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/19/2011 12:58 AM delete

@honeybunny~ dah tahu dah...hati sakit kan... hehe

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
5/19/2011 1:53 AM delete

hye cik nurse.nak tanya,ubat sakit hati ada tak?.hehehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/19/2011 9:11 AM delete

@ecadwinkyasha~ sakit hati xde..hati sakit ade....hee

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!