Dah follow ke belum ni yer

5:00:00 PM 10 Comments A+ a-


blogwalking..blogwalking..rajin bebenor nak bw hari ni. 
oh ya.. memang lah rajin sebab daku cuti hari ni. muahaha 
tadi sambil blogwalking sambil menfollow blog orang lain gak. 
tapi terjumpa situasi begini. sebelum ni daku dah jumpa dah. 
follow jugak situasi ni tapi sekarang baru nak pikir.. punya lah lama memikirkannya. huhuhu

sebabnya bila nak follow sesuatu blog tu akan keluar begini





jadi daku pon klik button FOLLOW tu
akan keluar begini pulak



jadi ini tandanya dah FOLLOW ke tak eh..
daku macam kurang pasti dah follow ke tak.

kalau tak memang kesian lah blog ni sebab dia dah follow blog kita yang sememang button follower macam biasa tapi bila kita follow balik blog dia button follower dia jadi macam ni pula.
ape yang daku risaukan ialah takut ape yang daku follow tu tak masuk dalam senarai follower dia.
jadi memang kesian lah kan.

daku tak kesah nak follow blog lain tapi biarlah kita sama-sama dapat manfaatnya.
jangan dia je dapat follow daku tapi daku tak.

jadi nak tanya pendapat yang lain lah yang mungkin mengamalkan button begini
ni tanda nya kita dah follow eh?
ce citer ce citer..
sebab banyak blog lain guna button macam ni. hehehe


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
cik^fiqa^
AUTHOR
5/11/2011 5:08 PM delete

follow dh kot mksudnye..huhu

Reply
avatar
shasha
AUTHOR
5/11/2011 5:09 PM delete

da follow lha tu kak :)

Reply
avatar
5/11/2011 5:24 PM delete

.mean dia dah pollow la tu

Reply
avatar
5/11/2011 5:33 PM delete

owh.. sy pun selalu tgk blog org cam tue.. button folo kat atas 2..n then kuar lagi kt bar,,sy folo lg... ngee..~~ macam x plak..haha

Reply
avatar
J.M.R
AUTHOR
5/11/2011 6:00 PM delete

kurang pasti..dah lama tak follow memolo nih..hehehe

Reply
avatar
Fiqah Alias
AUTHOR
5/11/2011 6:49 PM delete

owh yg cmnie ehh...rse2 nye dh follow dh kot nie.. (^.^)

Reply
avatar
::CIK LYNN::
AUTHOR
5/11/2011 7:07 PM delete

2 kra dh folo...cba nti cik jijah refresh blk...msti da kt follower dia...xpn, c.jijah klik follow kt ats 2 blk, nti akn kuar ayt 'already follow n stop following' cm2 la...

Reply
avatar
Lya AsyLya
AUTHOR
5/11/2011 8:51 PM delete

tu kire da follow tu cik jijah..
t kn, page dy akn load sndri pic cik jijah as follower dy...

Reply
avatar
Hackers
AUTHOR
5/18/2011 7:59 PM delete

mesti dah follow nye..takpon cuba tengok kat dashbord..ada tak list yang kita follow

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!