Entry dan Ucapan buat Cik Azizah

6:13:00 PM 8 Comments A+ a-


Assalamualaikum...

yeahh! satu hari dah menjalani Kursus Penyusuan Susu Ibu. maknanya tinggal lagi dua hari je lagi nak habiskan. balik je. daku terus buka facebook. mak ai berlambak notification kat facebook tu. kat blog pon banyak ucapan yang di terima. terima kasih banyak-banyak kalian sebab sudi wish. first time la katakan jijah beraya  menyambut hari lahir bersama rakan-rakan blog. terharu pulak rasa. ekeke ;p


terima kasih buat blogger http://gurlgemini.blogspot.com kerana sudi buat entry sempena hari lahir jijah
mari terjah kat sini pulak 
;
;
;
v



dan antara rakan-rakan blog yang lain memberikan ucapan. 





afifah dan alyana


shaidah sharin dan nurul alia elf


cik fiqa

yang lain tak jumpa link lah. hehee.. terima kasih banyak-banyak yer atas ucapan dari kalian semua. May Allah bless u all ^^


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
dyana
AUTHOR
5/24/2011 6:54 PM delete

sy pwn ada wish!hihik..jenguk2 my blog k klo free

Reply
avatar
5/24/2011 7:56 PM delete

bestnye dapat banyak ucapan :)

Reply
avatar
5/24/2011 8:06 PM delete

saya ada saya ada kt situ ! cik jijah saya tengah senyum sekarang :)


*moga-moga apa yang di impikan akan tertunai dan diberkati Allah . majulah jururawat utk negara . hoyeahh

Reply
avatar
misz eyza
AUTHOR
5/24/2011 8:07 PM delete

kalau ade mase bace la erk...
http://miszeyza.blogspot.com/2011/05/happy-bufday-my-1st-follower.html

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:34 PM delete

@dyana~ dah jenguk! thanks dear dyana :)

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:35 PM delete

@ardini humaira~ hahaha sikit je tu kak..huhu tak ramai yg kenal..

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:36 PM delete

@una budak baeq~ oyeeeeehhh!! Amin InsyaAllah...senyum lebar lagi tau! hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
5/24/2011 10:36 PM delete

@misz eyza~ dah baca dan komen...hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!