Tuesday, July 12, 2011

Bengkel "Root Cause Analysis"


Assalamualaikum..


jijah bersiaran secara langsung awal-awal pagi ni secepat yang boleh.
emm hari ni jijah akan mengikuti
Bengkel "Root Cause Analysis" Peringkat Negeri N9

bengkel ni selama 3 hari
bermula 11- 13 julai 2011
8.00pagi-petang.



nampak gaya je selama 3 hari ni agak kurang lah jijah nak belogpecut dengan kalian semua. maaf ye sangat-sangat. tugas sebagai seorang nurse amat diperlukan bahkan oncall selama 24 jam sekali pon. huhu


jijah tak pasti apa tu Root Cause Analysis.. hehe first time kan nak pergi bengkel cmni. hehe almaklumlah baru mula dalam pekerjaan. seluruh hospital dalam n9 juga akan turut serta. memang jijah akan busy la ni.


balik rumah pon mungkin dah penat. malam nak rest then pagi nak kena pergi balik. tu sebab jijah tak suka betol keje opis hour 8-5pm. terasa macam lambatnya masa berlalu. dah tu dengar ceramah pasti membosankan dan mengantok. grrr!!


ok siap-siap nak bergerak dah. tata...

23 comments:

  1. selamat berkursus dear.. kalau ngantuk time ceramah tu, tido jer.. tp jgn sampai berdengkur lak.. hihihi.. gurau jer..nnti ada masa jgn lupa singgah blog akk yer..

    ReplyDelete
  2. Cik Misi kita ini bertugas kat N9 Ker..
    Kah..kah..kah... celah-celah tu selit gambar misi yang tak bersalah plak...

    ReplyDelete
  3. semoga semua berjalan lancar =)

    ReplyDelete
  4. hehehe..selamat ber kursus yer jijah

    ReplyDelete
  5. bengkel pe ni? tuk nurse2 ek?

    atwr #4 on release
    http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

    ReplyDelete
  6. amboi2..muka cik jijah bersewi2..;D..bagi tips..hahaha

    ReplyDelete
  7. good luck cha! selamat masuk ke alam pekerjaan :)

    ReplyDelete
  8. eh2.jijah ni nurse rupanya hehe.sama macam mak ZouL la ek..mak ZouL "Kakak" aka Sister hahaha.ZouL tak tau eja mcm mana.selalu dgr kt hosptal diorang pnggil mcm tu la lebih kurang.

    Entri baru ZouL: Instanet - Mobile Prepaid Broadband Baru !!

    ReplyDelete
  9. slmt brkursus yer dear..

    p/s: hakhak,dh start rndu ni..ngeh3.

    ReplyDelete
  10. okey jijahhh..fokus k
    ngan begkel tuuu...
    blog pecut bog pecut jugakk..
    jgn lupe break kat blog ak..
    hahahaha =p

    ReplyDelete
  11. selamat berkursus kak :)

    ala klu ngntuk time ceramah tidur je .. tak biasa lak .haha :D

    ReplyDelete
  12. hye,blogwlking here..

    btw jom komen link entry wani ni

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    ReplyDelete
  13. cik jijah nurse eh?
    baru ku tau..
    patut keje shift..hehe

    ReplyDelete
  14. wahhhh cik jijah nk g n9 eh.semoga selamat berkusus =)

    ReplyDelete
  15. hi jom join RedMattopStyle 1st Giveaway =)

    http://redmattopstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. @adieyza;hehe takut nak tdoo la kak

    @wuming; haah keje kat n9. sje je letak gmbar tu. alala :P

    @fee hafeezah; mekasih dear!

    @hamzah; hai hamzah. hehe

    @zures; selamat ptg zures..hehe (ketika bls komen ni time ptg)

    @fathiah; Insyallah..nak sijil je. haha

    @apik pehe; maceh!

    @saiazuan; tuk nurse je..o paramedik..ngee~~

    @cik bulan; kahkahkah~ mane nmpk.. muka msam mencuka je tu. alala :P

    @pamie;aik sejak bila jijah btukar nama cha ni. hahaha

    @zoul;haah sister. ketua kepada nurse..hehe

    @nuyui; mekasih..

    @terbelog; tu la pasal. kursus mmg byk pon..huhu

    @farid;haha dah break tergolek kat sana pon. hahhaa

    @alif haris; takut kena pggl jwb soalan je...haha

    @cik wani; balas komen here. hehe :p

    @wanie; haah la yunk..misi jijah ni..ngee~~

    @rara; haha mmg jijah dah keje kat n9 pon sis..

    @shawn; mekasih..

    @ashikin; ok beres!

    ReplyDelete
  17. hahaha .. aduyai tu yg tak boleh nk tido tu ~

    ReplyDelete
  18. wahh..bakal nurse nih hehe ^_^

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!