Akhirnya U-Mobile ME ke-9

8:00:00 PM 21 Comments A+ a-





hai kalian..


marah betol encik nuffnang ni kat jijah. yelah selama 3 hari kursus ni agak busy sikit nak update n belogpecut dengan kawan-kawan lagi.


akibatnya BE ke-9 jijah lepas cashout hari tu dah selamat menjadi metered earnings! ME ke 9 jijah ni ialah U-Mobile Broadway LR. selama 2minggu je dia dapat bertahan dalam blog picisan ni. huhu





earningnya masih tak cukup nak menampung jijah nak beli 1 botol gula lolipop. huuuu tapi tetap bersyukur rezeki.


dan dah takde dah BE jijah lagi. zero sudah. bila lah boleh nak dapat BE lagi. huhu lepas ni harapkan duit kempen je. kalian tolong la main jentikk2 yer.. hehe


encik nuffnang jijah nak BE lagik!! nak raya ni. nak simpan beli baju raya. huhuhu


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
Marniey
AUTHOR
7/13/2011 2:08 PM delete

encik nuffnang nie mmg kuat merajuk kn? :D

Reply
avatar
7/13/2011 3:54 PM delete

cik jijah, ajar eza pasal nuffnang ni boleh x? huhu..tak fhm apa pun..main tempek jer kat blog iklan2 tu semua..:(

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
7/13/2011 4:26 PM delete

xpe nati dia bermurah hati lg bg BE :)

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
7/13/2011 4:42 PM delete

Nak berapa pasang baju raya tuu?

Reply
avatar
apik pehe
AUTHOR
7/13/2011 5:59 PM delete

hehehe..jijah..pecut banyak2 lagi...hehehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/13/2011 6:26 PM delete

@fathiah; tahniah ape yunk!! dah ME la..maknanya tak masyukk lagi..huhu

@marniey; mmg sgt2..suka sgt majuk tau. berbulan2..huuu

@eza: lor tak tahu ke yunk..t kak ajar yer..hehe

@syiela; harap2 nuffnnang bermurah hati sgt! bg byk2 pon xpe..hehe

@wuming; hehe 3 pasang je. nak beraya kat sabah kali ni..

@apik pehe; tu la..nnt teman jijah pecut lagi yer..

@cikguden; ME tak payah la nak. tak masyuuk pon cikgu!

Reply
avatar
pamie
AUTHOR
7/13/2011 6:43 PM delete

sy belum cashout lagi ni jijah..

ouh,nak BE jugak (walaupun ada tiga tengah running..hehe)


Aku Anak Labuan

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/13/2011 7:04 PM delete

@pamie; bestnya!!bg jijah sikit boleh tak.hee

Reply
avatar
pamie
AUTHOR
7/13/2011 8:10 PM delete

mintak kat pak nuff ler jijah..sy pun kuli pak nuff je..hehe..

Reply
avatar
faisal apardi
AUTHOR
7/13/2011 8:17 PM delete

tak penah pun dapat BE...huhu

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/13/2011 8:20 PM delete

@pamie: haha ok la tu..kuli2 pon masyukk gak tu..huhuhu

@faisal; dan2 je tu..hehe

Reply
avatar
Aida Omar
AUTHOR
7/13/2011 8:37 PM delete

incix nuff sudah merajuk dgn cik jijah..sebab cik jijah dh lame x aucakk dgn dia..hihi

Reply
avatar
Khairil
AUTHOR
7/13/2011 11:43 PM delete

biasa le...nuffnang memang macam tu...eksyen...hehe

Reply
avatar
7/14/2011 7:36 AM delete

bestnye dapat banyak BE dear. lama dah dni tak dapat sobsss

Reply
avatar
Terbelog
AUTHOR
7/14/2011 8:11 AM delete

puasa dulu jijah
baju beli baju raya :)

Reply
avatar
WuMing
AUTHOR
7/14/2011 9:08 AM delete

Fuii yoo... raya kat sabah...

Reply
avatar
aDieyZa
AUTHOR
7/14/2011 12:48 PM delete

akk punya earning nak beli gula2 jer lepas.. tu pun lepas utk akk sorang.. hahahaha.. tlg jentik akk punya iklan tu jugak boleh?

Reply
avatar
alif haris
AUTHOR
7/14/2011 1:38 PM delete

ehem2 .. byk dah duit tu kak ^^ hehe

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
7/16/2011 12:03 AM delete

@aida; hahaa haah la yunk yelah kot..


@khairil; nak kena pujuk lu. baru turun sikit egonya tu. haha


@ardini: dah ME pon kak..huhu sikit je dapat.. dah xde dah BE.


@terbelog; hehe yelah..yelah..


@wuming; bercuti kat sna pulak. jijah xde kg dah. so g sabah jumpa adik keje kat sana. hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!