Akhirnya U-Mobile ME ke-9

by - 8:00:00 PM





hai kalian..


marah betol encik nuffnang ni kat jijah. yelah selama 3 hari kursus ni agak busy sikit nak update n belogpecut dengan kawan-kawan lagi.


akibatnya BE ke-9 jijah lepas cashout hari tu dah selamat menjadi metered earnings! ME ke 9 jijah ni ialah U-Mobile Broadway LR. selama 2minggu je dia dapat bertahan dalam blog picisan ni. huhu





earningnya masih tak cukup nak menampung jijah nak beli 1 botol gula lolipop. huuuu tapi tetap bersyukur rezeki.


dan dah takde dah BE jijah lagi. zero sudah. bila lah boleh nak dapat BE lagi. huhu lepas ni harapkan duit kempen je. kalian tolong la main jentikk2 yer.. hehe


encik nuffnang jijah nak BE lagik!! nak raya ni. nak simpan beli baju raya. huhuhu


You May Also Like

21 insan comel komen

  1. encik nuffnang nie mmg kuat merajuk kn? :D

    ReplyDelete
  2. cik jijah, ajar eza pasal nuffnang ni boleh x? huhu..tak fhm apa pun..main tempek jer kat blog iklan2 tu semua..:(

    ReplyDelete
  3. xpe nati dia bermurah hati lg bg BE :)

    ReplyDelete
  4. Nak berapa pasang baju raya tuu?

    ReplyDelete
  5. hehehe..jijah..pecut banyak2 lagi...hehehe

    ReplyDelete
  6. @fathiah; tahniah ape yunk!! dah ME la..maknanya tak masyukk lagi..huhu

    @marniey; mmg sgt2..suka sgt majuk tau. berbulan2..huuu

    @eza: lor tak tahu ke yunk..t kak ajar yer..hehe

    @syiela; harap2 nuffnnang bermurah hati sgt! bg byk2 pon xpe..hehe

    @wuming; hehe 3 pasang je. nak beraya kat sabah kali ni..

    @apik pehe; tu la..nnt teman jijah pecut lagi yer..

    @cikguden; ME tak payah la nak. tak masyuuk pon cikgu!

    ReplyDelete
  7. sy belum cashout lagi ni jijah..

    ouh,nak BE jugak (walaupun ada tiga tengah running..hehe)


    Aku Anak Labuan

    ReplyDelete
  8. @pamie; bestnya!!bg jijah sikit boleh tak.hee

    ReplyDelete
  9. mintak kat pak nuff ler jijah..sy pun kuli pak nuff je..hehe..

    ReplyDelete
  10. tak penah pun dapat BE...huhu

    ReplyDelete
  11. @pamie: haha ok la tu..kuli2 pon masyukk gak tu..huhuhu

    @faisal; dan2 je tu..hehe

    ReplyDelete
  12. incix nuff sudah merajuk dgn cik jijah..sebab cik jijah dh lame x aucakk dgn dia..hihi

    ReplyDelete
  13. biasa le...nuffnang memang macam tu...eksyen...hehe

    ReplyDelete
  14. bestnye dapat banyak BE dear. lama dah dni tak dapat sobsss

    ReplyDelete
  15. puasa dulu jijah
    baju beli baju raya :)

    ReplyDelete
  16. Fuii yoo... raya kat sabah...

    ReplyDelete
  17. akk punya earning nak beli gula2 jer lepas.. tu pun lepas utk akk sorang.. hahahaha.. tlg jentik akk punya iklan tu jugak boleh?

    ReplyDelete
  18. ehem2 .. byk dah duit tu kak ^^ hehe

    ReplyDelete
  19. @aida; hahaa haah la yunk yelah kot..


    @khairil; nak kena pujuk lu. baru turun sikit egonya tu. haha


    @ardini: dah ME pon kak..huhu sikit je dapat.. dah xde dah BE.


    @terbelog; hehe yelah..yelah..


    @wuming; bercuti kat sna pulak. jijah xde kg dah. so g sabah jumpa adik keje kat sana. hehe

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!