Tq Dunia Sebenar Shida

4:00:00 PM 16 Comments A+ a-


oh yeahhh!! jijah sudah dapat bookmarks limited edition dan button badge dari Dunia Sebenar Shida :)
comel sangat button badge tu...




Jauhnya shida sudi poskan untuk jijah... terharu ai nokk!!
nasib la shida pos guna surat biasa.. Alhamdulilah selamat sampai terus kat dalam peti surat jijah :)


shida memang seorang blogger dan kawan yang happy go lucking,peramah dan pemurah hatinya...
moga terus success dalam berblog dan apa juga bidang shida..
doa jijah moga shida di limpahi banyak rezeki.. Amin..

tq shida..
luv uuuuuuu~~



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
Sally Yatiey
AUTHOR
3/16/2013 5:18 PM delete

Bestnyaaaaaaaaa! ^_^ hee

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
3/16/2013 6:47 PM delete

comell... mcm kak jijah jugak.. hehe.. tahniah.. ;)

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
3/16/2013 11:15 PM delete

bestnye..cute je button badges tu :)

Reply
avatar
nini
AUTHOR
3/16/2013 11:33 PM delete

comel...bestnya dapat =D

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
3/17/2013 12:57 AM delete

wahh...best dpt adiah. hihi

Reply
avatar
cci
AUTHOR
3/17/2013 2:09 AM delete

wah.. best2.. shida mmg ohsem..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
3/17/2013 7:58 AM delete

akak pun ada dpt gak :-)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
3/17/2013 9:34 AM delete

alhamdulillah.rezeki :)

jijah sihat :)

Reply
avatar
MarnieyZ
AUTHOR
3/17/2013 1:49 PM delete

wahh untungnya kak. hehe :D

Reply
avatar
3/18/2013 1:42 AM delete

Congrats jijah dapat hadiah dari shida.orang memberi kita merasa.Alhamdulillah...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/18/2013 2:40 PM delete

tq pada shida :)

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
3/19/2013 10:29 PM delete

thanks semua..thanks juga pda jiejah tguuu ada kjutan lg ^_^

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
3/20/2013 10:37 AM delete

shida mmg best..hahaha...ada je yg nk dibagi...ohsem gitu :))

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/20/2013 6:59 PM delete

@Shida Radzuan wahh ada kejutan lagi.. suspen je ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/20/2013 7:00 PM delete

@ayutbetul2.. ada je nak di bagi.. moga murah rezeki shida :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!