Friday, March 1, 2013

Cashout Nuffnang Ke Empat Kali...


Bulan februari dah tamat pada penghujungnya..
jadi daku amik kesempatan cashout amaun nuffnang..

InsyaAllah bulan empat ingat nak balik cuti kat semenanjung dan di kesempatan tu nak beli barang-barang baby guna duit nuffnang.. masa tu baby pon dah 5bulan.. InsyaAllah...




jangan lah terkejut..earning banyak pun sebab dari bulan tujuh tahun lalu simpan. punya lah lama..
tapi di sebabkan nak pakai duit kenalah cashout... 
harap-harap duit iklan ni HALAL untuk beli barang-barang baby..

ni cashout kali ke-empat selama 3tahun berblog.. Alhamdulilah.. syukur :)





see,
dah tinggal 0sen sudah.. tinggal satu BE.. harap-harap sampai la target RM50... Amin...


tq nuffnang.. moga terus success :)





34 comments:

  1. Makk aihh banyak nie.. tahniah.

    ReplyDelete
  2. moga mkin sukses, me dr dlu, xpnh dpt ape. Jijh ajr kite cane nk dpt gtu ek..hihi

    ReplyDelete
  3. bestnye jijah..kenape Dila xpenah dapat..macam susah je..jijah share la tips :)

    ReplyDelete
  4. Tingginya amount untuk BE ^_^ hehe. Tahniah kak ;D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. murah rezeki anak jijah :-)

    ReplyDelete
  6. akak tambah lg earning dgn klik hotlink :-)

    ReplyDelete
  7. @shera haifa mau setahun kumpul tu..mane tak banyak.. hohoho

    ReplyDelete
  8. @cik chinta letak iklan kat tempat betul, update survey, hantar tiket kat nuffnang.. trafik tinggi.. cukup..

    ReplyDelete
  9. @Nurul Nadila tips semua ada kat menu tab nuffnang jijah tu..

    ReplyDelete
  10. @IntaNBerliaN Alhamdulilah dapat la belanja sikit2 nnt ni..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah dan MV tambah sen tue dgn milkdeal

    ReplyDelete
  12. byk gile jijah ...syoknye ....
    tahniah2

    ReplyDelete
  13. @nuyui a.k.a miss YUI syukur yui.. earning lama sgt simpan.. tq yeer yui.

    ReplyDelete
  14. @eima earning ni dah lama simpan la kak.. tu yg banyak..

    ReplyDelete
  15. byknya...ok akak dh jeles skrg hehehehehe

    ReplyDelete
  16. @Mrs Lurve moga ada rezeki akak InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  17. mak aii byknya je..alhamdulillah.rezeki

    ReplyDelete
  18. updet survey n hntr tiket ke nuffnang tu mcm mn ye? bole wat entri x?

    ReplyDelete
  19. byk tu. tahniah.rezeki baby yea

    ReplyDelete
  20. @cik chinta xreti la nak buat entry.. tp leh baca sini http://nurazizahyahaya.blogspot.com/2011/06/bagaimana-nak-dapatkan-be-nuffnang.html yg ni versi nuffnang yg lama punya.. hope paham..

    ReplyDelete
  21. best2x...nk jgk...hihihi :))

    ReplyDelete
  22. @ayutmudah2an ada rezeki ayut :)

    ReplyDelete
  23. alhamdulillah..rezeki baby..selamt bershopping jijah.

    ReplyDelete
  24. @QasehnyaRania insyaAllah kalau dapat cuti nexweek..

    ReplyDelete
  25. @QasehnyaRania insyaAllah kalau dapat cuti nexweek..

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!