Jijah Lah Pemilik Voucher KFC Snack Plate Dari www.duniashida.com

8:32:00 AM 33 Comments A+ a-


Rupanya ada kejutan lagi lepas jijah dapat button badge dan bookmarks dari blogger ini...
happy plus terharu kaooo aku ni...
korang tahu kenapa jijah happy........

sebabbb
:
:
v




sebenarnya jijah lah penerima vouncher untuk Pembaca Setia Blog Shida!!!

nah... ini yang shida war-war dalam blognya tempoh hari...

Yang satu ni shida nak simpan nak beri pada Pembaca Setia Blog Shida, kira macam shida belanja dia makan lah. Voucher ni sah laku sampai 31 December 2013 setahun dia tahan tau. Nak makan bila-bila pun tak ada masalah. Cuma pembaca setia tu masih dalam pemerhatian oleh shida. Dari segi apa shida tak nak lah huraikan cuma kalau korang pernah ada pembaca setia mesti korang tahu dari segi apa yang akan shida nilai betul tak? Shida betul-betul nak hargai "pembaca setia" blog shida.
Shida tak nak beritahu sekarang sebab shida nak buat kejutan kepada dia. So Voucher KFC ni shida dah pun Pos ke rumah pemilik sebenar voucher ni dan shida nak dia sendiri yang beritahu dia adalah penerima voucher tersebut. So kalau korang nak tahu siapa pemilik voucher ni kena tunggu lah sampai voucher ni tiba ke pemilik sebenar. Wahhhh suspen tak? shida berharap voucher ni dalam keadaan baik bila sampai ke rumah pemilik sebenar nanti. 


Ya Allah shida.....terharunya jijah...nangis sebak ni... 
Ya Allah..syukur anak dalam perut ni shida, dapat merasa auntie shida belanja KFC... 
Alhamdulilah3x..
jauhnya shida sanggup pos untuk jijah kat sini...
selamat sampai pada jijah semalam dalam keadaan baik.. syukur :)


Dan surat tu serius jijah sebak, shida masih ingat lagi saat2 kita baru-baru blogging..
kita blogpecut sama-sama, borak-borak kat shoutmix (masa tu shoutmix popular) 
kita kenal lama tapi baru sedar masing-masing tak follow blog lagi..hehe kelakar..
serius shida.. kenangan tu tetap terpahat dalam ingatan jijah ni...
dan sampai bila-bila jijah takkan pernah lupakan..


Terima kasih shida kerana sudi bagi hadiah yang sangat-sangat bernilai ni..
Terima kasih shida..^___^
InsyaAllah balik semenanjung nanti jijah akan tunaikan voucher ni..
dan kalau boleh masa tu celebrate dengan shida.. moga-moga tercapai.. InsyaAllah Amin...


Terima Kasih Shida...
Luv u so muchhh!



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

33 insan comel komen

Write insan comel komen
Sally Yatiey
AUTHOR
3/21/2013 10:02 PM delete

Tahniah kak jijah!!!!

Reply
avatar
cci
AUTHOR
3/21/2013 10:31 PM delete

wah.. bestnya.. ^_^ kongsi sikit..

Reply
avatar
Mrs Velentine
AUTHOR
3/21/2013 10:46 PM delete

jijah tahniah,,penerima voucher KFc,,rezeki

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
3/21/2013 11:01 PM delete

waaahhh..rezeki jijah n baby..sedapnye :)

Reply
avatar
3/21/2013 11:34 PM delete

Jijah rupanya orang tu.. bertuah jijah, rezeki anak tu. nanti boleh makan sama2 dengan suami.. :) aida yg baca ayat jijah bawah tu pun tetiba rasa sedih.. T_T masa tu jijah tak kawen lagi.. selalu lepak sesama kan. Blog pecut tu yang paling dirindui.. sekarang memasing dah bz haluan masing2 pun dah lain.. sobs.

Reply
avatar
Shizan Syafik
AUTHOR
3/22/2013 5:48 AM delete

bestnya jijah. blanja makan buleh?? hihi

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
3/22/2013 8:29 AM delete

hihiihi...rezeki jijah... :) aritu dpt rasa dh.mmg tepat tekaan hati ni upe yer..nnt dptlah baby merasa auntie shida blanja kfc ^^

Reply
avatar
Chic Na
AUTHOR
3/22/2013 8:53 AM delete

tahniah jijah. ;)

Reply
avatar
3/22/2013 9:04 AM delete

hehe..tahniah jijah!
mmg rezeki jijah & baby tu..;)

Reply
avatar
aMyErInAiMiE
AUTHOR
3/22/2013 11:56 AM delete

alall comeynyeee..kenangan smpi bile2 kan bile jmpe org baik2 ngn kte?;)

lama xbaca n x wt blog jgk, ni bru ade masa. teringat jijah. skg kndungan dh 4 bulan ye?bestnye..harap sehat2 je..

erin ade join contest n mention nma jijah. klu ade msa n rajin nk join, jemputl tgk my blog yer:)

http://joinsharefun.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

stay in touch

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/22/2013 12:05 PM delete

@Diari Si Froggie betul tu aida.. masa tu kita sama2 belogpecut kan.. rindunya.. skrg macam terbatas pulak kita nak borak sesama..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/22/2013 12:05 PM delete

@Shizan Syafik alaa dapat 1 pinggan je yunk..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/22/2013 12:06 PM delete

@ayut yeker.. wah tepat tekaan ayut yer... hehe haah mst mau cakap gan baby ni auntie shida belanja mama kfc..hehe

Reply
avatar
3/22/2013 12:25 PM delete

Tahniah kak .

Ah, hda pon tacing baca ayat aqk. (kesat air mata)

hehe :D

Reply
avatar
3/22/2013 12:55 PM delete

wah..bestnyer dpat voucher kfc..

Reply
avatar
ANa Ahmad
AUTHOR
3/22/2013 1:03 PM delete

taahniah kak :)

Reply
avatar
onie
AUTHOR
3/22/2013 1:43 PM delete

TAHNIAH AKAKNYA ^___^

Reply
avatar
3/22/2013 1:48 PM delete

Tahniah kak jijahh ^_______^

Reply
avatar
cik chinta
AUTHOR
3/22/2013 2:13 PM delete

nyummm...nk mkn. Tp ltih nk drve.

Reply
avatar
3/22/2013 9:06 PM delete

congratz, jijah.. smoga murah rezki slalu ^^

Reply
avatar
syiela
AUTHOR
3/22/2013 11:25 PM delete

tahniah jijah.. tuah baby tu :)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/23/2013 3:58 PM delete

@syiela Alhamdulilah kak.. rezeki baby nak makan org belanja..hee

Reply
avatar
3/23/2013 5:07 PM delete

alhamdulillah rezeki jijah n baby.wahh..nanti nak join leh?hee

Reply
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
3/23/2013 8:42 PM delete

tahniah jijah. makan tu jgn lupa org kat sini ye. hehe.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/24/2013 12:24 AM delete

@Azhafizah Md Nor boleh2.. kita pakat jumpa sama2 kan.. bila la agaknya tu..hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/24/2013 12:24 AM delete

@Nurul Faiz kalau dah makan tu tak pandang kiri kanan dah kak..ngeee

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
3/24/2013 9:10 PM delete

tiba2 akak pun rs terharu baca entry ni :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
3/25/2013 12:10 PM delete

tahniah baby dan ibunya yg comel.. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/26/2013 8:01 PM delete

@IntaNBerliaN kan.. jjah bertripple terharu..huhu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
3/26/2013 8:02 PM delete

@aisya Alhamdulilah.. tq dik!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!