2 Bulan Dah Baby Hakimi :)

8:39:00 PM 36 Comments A+ a-


Semalam 10/11/13 genap umur dua bulan anak soleh mama!! Cepatnya kamu membesar sayang..
sedar-sedar dah dua bulan yer.. esok kita pergi checkup yer.. mama tak sabar nak tahu berat hakimi.. sebab mama rasa dah mengah dan lenguh lenguh tangan dukung hakimi ni :)



masa sebulan hakimi 4.6kg. dua bulan ni mesti makin semangat kan.. yelaa kuat sangat menyusu sampai mama rasa nak sumbat makanan je. hahaha :P

takpe janji anak mama sihat dan kuat di lindungi Allah.. :) 



mama suka tengok hakimi gelak besar camni.. sumpah comel sangat sampai nak gugur jantung mama! engkaulah nyawa mama hakimi!!


duckface! so sweeett ^___^


hakimi dah pandai di agah.. terkekek dia gelak.. comel :) mata pun dah nampak mamanya...kalau dulu kabur2...dan dia pun pandai menyahut bila sesiapa borak dengan dia.. panggil nama dia hakimi pun dia menyahut! macam tahu-tahu je nama dia.. hehehe bijaknya anak mama!!




mama sayaaaaaaangg hakimi sangat-sangat!!
jadi anak yang soleh yer nak.. mama doakan hakimi berjaya di dunia mahupun di akhirat.. Amin..



p/s: sok check up kimi..mama kena buat pap smear sekali.. adoiii.. hahahhaa!!


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

36 insan comel komen

Write insan comel komen
Mimi Azirah
AUTHOR
11/11/2013 1:42 PM delete

jap je kimi dah dua bulan

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
11/11/2013 2:40 PM delete

Happy 2 months hakimi dear.ari ni my baby girl pun genap 1 month.esok check up n cucuk.huhuhu...comfirm mamanya yg mengalir air mata

Reply
avatar
eima
AUTHOR
11/11/2013 2:52 PM delete

alahai misi ni ... tkt plak die ... hahaha

Reply
avatar
11/11/2013 4:01 PM delete

Kejap je dah besar kan..anak akak pun dah masuk 5 bulan dah, kejap je dia..akak pun tak sabar nak suap makan ni..

Reply
avatar
11/11/2013 4:07 PM delete

nnt jijah citer sal pap smear tu ea? wow hakimi da makin bambam.. kejap j dah 2 bulan nnt alih2 dah sekolah tadika hehe

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
11/11/2013 5:22 PM delete

kimi...comelnya..bam bam..rambut smart gitu..;)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/11/2013 5:57 PM delete

as-salam.sekejap je ye dah besar

rambut tu. mengancam la kimi :)

Reply
avatar
nita
AUTHOR
11/11/2013 6:16 PM delete

Alhamdulillah.. nampak sihat dan semoga sentiasa sihat..
comelnye dia.. ^_^

Reply
avatar
Ira
AUTHOR
11/11/2013 8:43 PM delete

Comeynya hakimi... Tembam betul, geramnye tgk..

Reply
avatar
Vee Lea
AUTHOR
11/11/2013 9:05 PM delete

Wah akak! Handsome anak akak ni. So cute!! Hugs and kisses for him! :D

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:00 PM delete

@Mimi Azirah kan..macam xsangka je..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:04 PM delete

@Putri alala nape mama yg cembeng ni...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:05 PM delete

@eima malu org tgk bawah la kak..huu

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:06 PM delete

@Nurulhuda Abdul Latip lagi seronok nak bagi makan dah..hee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:06 PM delete

@::Misz sunsWeetz:: in shaa Allah xde pape hal jijah share pasal pap smear!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:07 PM delete

@IbuNoey jijah suka rambut kimi.. pacak!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:08 PM delete

@QasehnyaRania aset buat hakimi iaitu rambut! heee

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:08 PM delete

@nita in shaa Allah moga kimi terus sihat dan kuat!

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:09 PM delete

@Ira mama lagi geramm~~ hikhik

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:09 PM delete

@Vee Lea baik vee~ akak hug n kiss kan utk vee~~

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/11/2013 10:41 PM delete

cepat je hakimi ni membesar... dah pandai buat duckface pulak tu.. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/11/2013 10:51 PM delete

@aisya hehehe comel kan...

Reply
avatar
11/12/2013 8:44 AM delete

Alhamdulillah..seronok tengok kimi membesar dengan sihat.er..pap smear tu macam menakutkan je..adesh..memang lepas bersalin kena buat ke ek?

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
11/12/2013 8:48 AM delete

wah..wah.. tengook rambut dia.. comel.. dah dua bulan ye ..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/12/2013 7:57 PM delete

@Azhafizah Md Nor yeyy! tak jadi buat papsmear tadi..hehe xjugak fiza..depend pd nurse tu..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/12/2013 7:57 PM delete

@ros_reeza Alhamdulilah 2bulan dah..

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/12/2013 10:20 PM delete

comel sgt! geram nak gigit2 pipi dia. hehehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/13/2013 11:24 PM delete

kejap je 2 buan kan... mimie nih comel sungguh.. geram je tgk...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/14/2013 12:27 AM delete

@aisya akak tolong gigitkan..hikhik

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/14/2013 12:27 AM delete

@IntaNBerliaN hehe Alhamdulilah kak..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/14/2013 7:27 PM delete

rambut.
sapa yng buat yu.hihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/14/2013 9:12 PM delete

@QasehnyaRania mama yg buat la aunty..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/18/2013 1:48 PM delete

2bln dh...kjap je kimi besar..kimi tomeyyy..hiihi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/21/2013 10:35 PM delete

@ayut Alhamdulillah tomey anak mama :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!