Majlis Cukur Jambul, Aqiqah Dan Berendoi Zulhakimi Zaim

5:29:00 PM 21 Comments A+ a-


Alhamdulillah selesai sudah Majlis Cukur Jambul, Aqiqah dan Berendoi Anakanda Zulhakimi Zaim pada Hari Selasa 19 Nov lalu di rumah mertua :)

pelamin yang gorjes ni dari butik Anggun Bridal.. 
fb Carolina Lynn Lopiter Angele di sponsor oleh keluarga mertua.. 
Alhamdulilah rezeki anakanda hakimi..


majlis di mulakan jam 3petang untuk pihak perempuan seperti marhaban, cukur rambut dan berendoi. 


hakimi berbaju kemeja kotak-kotak kuning seronok je duduk dalam buai ni.. 




very good boy hakimi walaupon tak tidur tapi tak meragam malah muka macam pelik je time gunting rambut. wakaka :P



time ni berendoikan hakimi.. nyanyi2..


kumpulan marhaban perempuan..

majlis selepas isyak untuk pihak lelaki orang masjid.. 



di sebabkan suami tak balik cuti maka abg kandung dan ayah jijah ambil alih untuk mengendong hakimi mengelilingi orang masjid..


anak mama hakimi yang sangat comel! lena tidur~



hot mama! okehh perasaan sudaa~~

Alhamdulillah sepanjang majlis ni hakimi sangat beri kerjasama.. tak merengek.. senang nak bawa mengelilingi orang marhaban untuk cukur jambul.



Terlaksana sudah aqiqah hakimi 2ekor kambing serta bercukur rambut..
Doa dan harapan mama agar Zulhakimi Zaim mama dan papa ni membesar jadi anak soleh, taat ALLAH, ikut RASUL, patuh mama dan papa, turut perintah agama, jadi anak yang bijak lagi cerdik dan moga berjaya dunia dan akhirat.. mama sayang hakimi hingga ke jannah! Amin..





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
Vee Lea
AUTHOR
11/21/2013 10:01 PM delete

Cantiknya pelamin <3 + baby Kimi sgt handsome la! Seriousss. Kasi kiss kiss kat pipi dia satt :D

Reply
avatar
Dayat Lucas
AUTHOR
11/21/2013 10:21 PM delete

Cantiklahh background.... sesuai untuk posing 2 ...hehehe

Reply
avatar
11/21/2013 10:24 PM delete

tengok jijah buat kenduri ni aty Ms lak cm syahdu... ooo seronoknya ada anak ^^

Reply
avatar
11/21/2013 10:24 PM delete

alhamdulillah semua berjalan dengan baik..meriah majlisnye.pelamin u cantik! hakimi comel! Mama nye gojes!! moga hakimi membesar dengan sihat dan menjadi anak soleh..aminn

Reply
avatar
Oshin Kecik
AUTHOR
11/21/2013 10:52 PM delete

baik kimi tak meragam.. semoga membesar dengan baik dan jadi anak yang soleh pada mama dan papa :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/22/2013 12:08 AM delete

aamiin
lega kan bila dh selesai.
en suami mesti sedey kan sbb tak dpt join

Reply
avatar
nabila azmi
AUTHOR
11/22/2013 3:41 AM delete

alhmdllh...cntik tmpt hakimi tido tu.hehe..comel je die..hehe

Reply
avatar
shura shushi
AUTHOR
11/22/2013 8:20 AM delete

pelamin CANTIK, hakimi COMEL, mama KURUSnyaaa

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/22/2013 9:48 AM delete

kimi ni makin lama makin ensem lah!!! geramnyaaaaaaaaaaaaaaaa

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
11/22/2013 10:19 AM delete

Alhamdulillah selesai dah majlis kan..Bagus hakimi tak meragam..

p/s jijah sblm nih akak suh jijah semak pemenang teka teki blog akak..mgkin jijah tak perasan kot...jijah slh seorg pemenang..nti bce entry akak nih ye http://coratcoretpinkummi.blogspot.com/2013/11/pemenang-teka-teki-1.html

Reply
avatar
mOoN
AUTHOR
11/22/2013 10:40 AM delete

sgt bekerjasama dak ensem ni...bagusss..hehe...

Reply
avatar
11/22/2013 11:23 AM delete

alhamdulillah selesai sudah..

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
11/22/2013 11:54 AM delete

Meriahnya majlis dia..seronok tgk..akak dulu xde kesempatan nk wat cm ni pd Qisya..dh plan..tp allah atur mcm lain..pasrahla..seronok tgk pic hakimi dgn hot mama nie hehehe

Reply
avatar
Nur A.Z
AUTHOR
11/22/2013 12:18 PM delete

comel betul hakimi... salam jumaat kak..

Reply
avatar
S. Faezah
AUTHOR
11/22/2013 12:28 PM delete

woww..grand sungguh pelamin buaian kimi..kalah pengantin dah ni jijah..hihihihi

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/23/2013 2:25 AM delete

cantiknya pelamin hakimi.. hehe..

p.s: kak jijah, yg berendoi tu mcm mana sebenarnya? tak paham part yg tu.. hehe

Reply
avatar
Mrs Sweet
AUTHOR
11/24/2013 10:59 AM delete

Comelnyeee...Hakimi mmg good boy :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2013 7:41 AM delete

@aisya berendoi tu baby naik buai pastu org marhaban akan nyanyikan lagu berendoi..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/27/2013 8:14 AM delete

@aisya berendoi tu baby naik buai pastu org marhaban akan nyanyikan lagu berendoi..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/28/2013 7:36 PM delete

Tu dia... selesai sudah sunat muakkad utk kimi.alhamdulillah.moga hakimi jd ank yg baik dunia akhirat ye.amin

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!