TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY

12:23:00 AM 21 Comments A+ a-


ASSALAMUALAIKUM


Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja : 
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING 

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..

Contoh baju :





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

21 insan comel komen

Write insan comel komen
Deqla Manjew
AUTHOR
11/14/2013 9:43 AM delete

good luck ye dear.. mana la tahu ada rezeki.. rezeki anak.. =)

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
11/14/2013 1:42 PM delete

wah,akak nak join juga..;)

Reply
avatar
Mirah Graphic
AUTHOR
11/14/2013 10:06 PM delete

bw dari GA yg sama . gud luck http://keranaakumalu.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Reply
avatar
Nurfara Hani
AUTHOR
11/14/2013 10:10 PM delete

Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/15/2013 12:01 AM delete

good luck ! :)

Reply
avatar
hazwan hairy
AUTHOR
11/16/2013 11:17 AM delete

Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much jijah..wahh xsgka jijah join..haha...

tq again ^_^

Reply
avatar
Nur Razlinda
AUTHOR
11/16/2013 6:33 PM delete

assalamualaikum dan selamat petang..
hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
gudluck dari saya ! :D

http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/16/2013 9:25 PM delete

@hazwan hairy lor.. nape tak sangka pulak..hehehe

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/17/2013 10:47 PM delete

ciksu joined juga.hihi
sama sama kita nantikan sapa yg bertuah

Reply
avatar
Pha Is
AUTHOR
11/20/2013 12:22 AM delete

datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
good luck..

Reply
avatar
Oshin Kecik
AUTHOR
11/20/2013 10:05 AM delete

hai,

salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

Reply
avatar
WID2
AUTHOR
11/20/2013 11:37 AM delete

bw sini n follow
dri segmen yg sama''
gd luck :)

http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

Reply
avatar
Gadiss
AUTHOR
11/20/2013 5:08 PM delete

Hai! Datang dari GA yang samaa ^^
http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Reply
avatar
Fafa Kyraa
AUTHOR
11/20/2013 10:35 PM delete

Assalamualaikum. Blogwalking sini.

Btw, jom join segmen simple di blog fafa. Suka hati nak buat entry ke tak. XD harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Segmen biasa-biasa je ni :)

http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

Reply
avatar
Kenit Cinonet
AUTHOR
11/21/2013 8:09 AM delete

Assalam dear, kenit singgah dari segmen yg sama. Semoga berjaya (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Reply
avatar
Juliet ❤
AUTHOR
11/22/2013 11:16 AM delete

http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Dari giveaway sama :) Follow sini!

Reply
avatar
.
AUTHOR
11/27/2013 1:24 AM delete

dari segmen yang sama :3

http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/11/t-shirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Reply
avatar
AyuInsYiraH
AUTHOR
12/03/2013 2:01 PM delete

salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!