Lagi Hadiah Baju Hakimi Dari Adik Ipar

1:30:00 PM 25 Comments A+ a-



Sengaja nak publish hadiah-hadiah yang hakimi dapat
supaya bila dia besar nanti.. dia buka blog mama dia tahu sape yang bagi dia hadiah masa kecik kecik dulu... hahahahha :p
mengenang jasa..kononnyaa...hikksss~~

soo hadiah Baby Genius ni dari adik ipar jijah..
1 set.. sangat comel :)


serba oren kauu anak mama ni :)


baju ni besar.. so kimi leh pakai selagi muat..
sebab kebanyakan baju dia tak muat dah :( 
so mama simpan masuk kotak untuk adik hakimi nanti.. ekkk?? apekah..

tq adik ipar! tq suka main2 dengan hakimi...
yelahhh sorang je anak buah awak ni...hehehehe


p/s: adik ipar jijah bakal cikgu.. in shaa Allah dia akan teman jijah kat sabah sepanjang cuti sekolah ni.. yipeeee!! ada orang jaga hakimi... muahahaha :P





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

25 insan comel komen

Write insan comel komen
11/12/2013 1:57 PM delete

debabnyew dak tecik neyh! >_<

Reply
avatar
11/12/2013 1:59 PM delete

Bestnya hakimi dapat hadiah lagi...:)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
11/12/2013 2:24 PM delete

uik baru je ade pengalaman jg anak sendrik dah tak sabo nk suruh org jg dah adek oi ... hihihi

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
11/12/2013 2:25 PM delete

waa..kimi dapat hadiah la :)

Reply
avatar
S. Faezah
AUTHOR
11/12/2013 8:32 PM delete

murah rezeki kimi :)

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
11/12/2013 10:15 PM delete

baby orange pulak.. hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/12/2013 10:29 PM delete

@eima sementara nak cari pengasuh kak..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/12/2013 10:30 PM delete

@S. Faezah tu..murah rezeki kimi.. Alhamdulillah..

Reply
avatar
11/13/2013 1:04 AM delete

adik ipar jijah graduan mana?

Reply
avatar
penulisopini
AUTHOR
11/13/2013 5:35 AM delete

Best juga kecil-kecil dah dapat Hadiah memanglah rezeky tak lari kemana tetap je bisa datang kapapun, detik ini, hari ni, minggu ni, bulan ni dan tahun-tahun seterusnya..

Reply
avatar
11/13/2013 3:38 PM delete

so oren..naik warna dia..moga terus dimurahkan rezeki..aminn

Reply
avatar
Deqla Manjew
AUTHOR
11/13/2013 4:11 PM delete

ramainye sygkan dia.. murah rezeki baby jijah ni..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/13/2013 10:16 PM delete

@Azhafizah Md Nor Amin..moga kimi murah rezkinya..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/13/2013 10:21 PM delete

@Deqla Manjew Alhamdulillah..moga terus murah rezeki lg..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/13/2013 11:16 PM delete

alhamdulillah... kira nanti adalah adik ipar jaga kimi + temankan jijah time hubby takda... :-)

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/14/2013 12:26 AM delete

@IntaNBerliaN haah kak.. sementara cari pengasuh ni..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
11/14/2013 7:22 PM delete

sib baik adik ipar terbang skli kn.
ada juga yg jaga jijah n kimi

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/14/2013 9:13 PM delete

@QasehnyaRania sementara tu boleh cari pengasuh...

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/18/2013 1:53 PM delete

Tu dia ad org dh jg kimi...selamat kimi.hohoho...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
11/21/2013 10:29 PM delete

@ayut hehe rezeki mama..hahaha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!