Hakimi Sudah Botak!

8:00:00 AM 14 Comments A+ a-


Lepas je cukur jambul dan aqiqah hakimi lalu baru start botakkan si hakimi..
masa tu hakimi 72hari..sekarang dah 77hari :)
walaupon lambat botakkan hakimi janji rambut dari dalam perut ni di buang ^___^ 



rindu mama rambut pacak hakimi ni! sebab hakimi nampak hensem :)


baik sangat bila kena cukurkan rambut..tak meragam pon..



hakimi anak soleh mama :)


yeyy! hakimi sudah botak... makin di botakk makin comel anak soleh hakimi ni kan~


pipi tu habis kena gomol dengan mama n papa :)


Doa dan harapan mama agar Zulhakimi Zaim mama dan papa ni membesar jadi anak yang soleh, taat pada perintah ALLAH, ikut ajaran NABI, jaga solat, jaga puasa, patuh pd mama dan papa, turut perintah agama, jadi pemimpin yang bijaksana lagi cerdik dan moga berjaya dunia dan akhirat.. mama sayang hakimi hingga ke jannah! Amin..



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
SaL Zakaria
AUTHOR
11/27/2013 9:14 AM delete

xde pulak hakimi nangis ye masa nk botakkan rambut..

Reply
avatar
Nur Fajariah
AUTHOR
11/27/2013 2:15 PM delete

amin,semoga baby hakimi jadi insan yg soleh & dpt banggakan mama and papa dia.amin~~

amboii pipi tuu geram je ;D

Reply
avatar
11/27/2013 3:27 PM delete

alalaaaaaa omeynyaaaa .. baikk je dia org duk cukur rambut... yg penting air liur tu.. hihihi

Reply
avatar
mama aryan
AUTHOR
11/27/2013 4:14 PM delete

salam jijah...lama tak jenguk jijah, dah besar pun baby jijah, tomey nyer dia

Reply
avatar
11/27/2013 7:06 PM delete

memang lagi ensem la bile botak..nanti jumpe lagi mesti lagi ensem kan..

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
11/28/2013 4:50 PM delete

huhu..makin nampak tembam pipinya..memang kena buang rambut yang dari dalam perut tu..masa AniqFiras dulu,lambat sangat akak botakkan dia..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
11/28/2013 7:50 PM delete

Bgus ye hakimi...senyap je.hihihi..botak itu comelll.hihihi

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
11/28/2013 10:54 PM delete

Nanti kimi rambut kimi tumbuh balik.suh mama letak vco bg rambut kimi lebat.kalo petua orang india..letak minyak bijan/lenga untuk lebatkan rambut.tapi bau pun bleh tahan jugak

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
11/29/2013 12:15 AM delete

alahaiii kimi sayang.. baiknya.. diam je ye kene cukur

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
12/01/2013 1:51 PM delete

Makin handsome ank kak jijah ni. Hehe

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/01/2013 5:36 PM delete

@aisya hehe Alhamdulillah kimi comel! hahaa

Reply
avatar
JunAina
AUTHOR
12/03/2013 6:06 PM delete

Ada rambut ke botak ke Hakimi maintain kacak...hehehee...

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
12/04/2013 10:15 AM delete

@JunAina hehe Alhamdulillah... tq kak!

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!