Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino (HKCC) Bukan Sekadar Kopi

7:33:00 PM 18 Comments A+ a-


Lama daku study page fb Pengarah Urusan HKCC Puan Haida Kamaruzaman. sangat tertarik dengan testimoni2 yang dia share. hasilnya beratus orang hamil dengan izin Allah selepas minum kopi ini. paling penting ramai yang slim bila amalkan kopi ini. 

terus call agen di sabah kak iz nak try satu kotak kononnya. sekali minum HKCC ni amik kauu sedaaapnyaa!! buat panas panas baunya harumm semerbak... ok habis sekotak beli lagi! bila sedap nampak hasilnya memang la kena share dengan korang semua. sharing is loving maa~

actually daku beli bukan nak hamil/slim tapi untuk kenyang. almaklumlah kerja di wad kadang2 tak sempat nak makan/minum balik rumah berkejar dengan anak pun tak sempat makan. hasilnya minum pagi kenyang sampai petang dan badan tak lesu-lesu lagi sebab sebelum minum HKCC letih sampai satu masa hampir kemalangan dulu bila drive terlelap kejap!! bila minum HKCC Alhamdulillah bertenaga dan slim bertambah lagi slim. 

Korang.. Collagen Cappuccino ni bukan kopi biasa, mempunyai banyak khasiat. ia herba2 tempatan yang terpilih yang boleh membantu dan memulihkan sistem di dalam badan.



Kandungan: 
  • Biji kopi terpilih
  • krimer bukan tenusu
  • gula 
  • collagen - Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus pada wajah
  • vitamin c - antibiotik mempertahankan sistem imunisasi
  • ekstrak guarana - memperbaiki sistem pengahadaman
  • ekstrak kayu manis - melancarkan pengaliran darah
  • ekstrak kacip fatimah - melewatkan penuaan, mengembalikan kecergasan selepas bersalin
  • ekstrak manjakani - mengecut dan mengetatkan rahim dan peranakan wanita
  • ekstrak serapat - memperbaiki menegangkan tisu dan mencantikkan kulit
  • ekstrak mas cotek


Photo: Kawan ada endometriosis..

Telegram/WhatsApp/Weechat 0135881194 utk IKHTIAR. .Insyaallah

Photo: Hamil setelah 2tahun

Telegram/WhatsApp/Weechat 0135881194 utk IKHTIAR. .Insyaallah

Photo: Hamil 101..sekarang sudah 324..

Telegram/WhatsApp/Weechat 0135881194 utk IKHTIAR. .Insyaallah


testimoni yang berjaya hamil! ambil dari Page HKCC klik SINI.  seronok kan.. tu sebab daku syorkan untuk kawan-kawan yang belum berjaya hamil. kita merancang kan. Allah menentukan. tapi dalam masa yang sama kita usaha, ikhtiar untuk hamil. 

Sangat sesuai diminum oleh ibu yang sedang berpantang. Time period pun leh minum. Lagi bagus. kurangkan sengugut.


HKCC [Perempuan]
Harga Semenanjung : 
1 box 20 paket HKCC (Wanita) RM39.90

Harga Sabah/Sarawak : 
1 box 20 paket HKCC (Wanita) RM43.90 


HKCC RM39.90 mahal sedikit tapi kesannya hanya yang minum je tahu! serius tak tipu! kalau tak ok memang daku tak syorkan pun. try la... dari sekotak minum sekarang beli berkotak2.. goodbye nescafe!! hakhakhak




oh ya nak beli kat mana?? 

fb Pengarah Urusan Puan Haida Kamaruzaman
fb stokis sabah kak iz zainal
Page: HerbaCultureCollogenCappucino
atau stokis2 seluruh semenanjung








All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

18 insan comel komen

Write insan comel komen
Anim Daim
AUTHOR
9/29/2014 9:03 AM delete

assalam mualaikum
kopi nie memang best
x mcm kopi lain luar biasa....
sy dah lama minum..
x rugi kalau awak minum...

Reply
avatar
9/29/2014 10:09 AM delete

tgk pun nmpk sedap ni..hihih

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
9/29/2014 11:12 AM delete

Waa..capucino.. I like jijah.cume masa prgnant ni je krgkan sikit caffein. Kalo x.. Hehehe

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
9/29/2014 1:50 PM delete

ada terbaca kat fb.. tengok macam best je.. tapi belum try lagi..

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
9/29/2014 3:17 PM delete

ni kopi eh,jijah?akak tak boleh minum kopi pula.kalau minum,akibatnya sakit kepala seminggu la..

thanx sebab join contest akak tu ye.

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/29/2014 6:35 PM delete

@Anim Daim serius mmg xrugi minum ni

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/29/2014 6:38 PM delete

@nuyui a.k.a miss YUI memang sedap sgt yui.. tak la rasa pahit.. minum sekali nak lagi tau

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/29/2014 6:46 PM delete

@Ayu Zan ayu ok je minum capucino ni time pregnant. sbb dia herba juga.. tp awal2 pregnant xboleh la

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/29/2014 6:58 PM delete

@ros_reeza ros try la.. mane tau ada rezeki hamil.. amin

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/29/2014 7:00 PM delete

@IbuNoey kapucino ni kak.. bukan kopi biasa.. kalau kopi lain leh magrain sakit kepala kan.. tp ni tak pon kak

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
9/29/2014 11:35 PM delete

adeh ...sedap je tgk tu...sy ni peminat kopi tau...:)

Reply
avatar
9/30/2014 10:57 AM delete

wahh bikin yui tergoda minum sekali nak lagi tuuu..

Reply
avatar
eima
AUTHOR
9/30/2014 10:59 AM delete

menarik .... tp kita tk suka minum berkopi .. nescafe pun tak gemar

Reply
avatar
Cik Itah
AUTHOR
9/30/2014 4:22 PM delete

salam. cappuccino..mesti sedap ni..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
9/30/2014 4:40 PM delete

Jijah, ros tag jijah kat sini.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

Reply
avatar
9/30/2014 5:06 PM delete

best ni..bolehlah cuba nanti..tq jijah share info

Reply
avatar
10/01/2014 8:16 PM delete

boleh sy syor kn kpd bff sy ni. tq jijah...

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
10/23/2014 10:43 AM delete

Kawan akak majoriti minum kooi nih jijah..ada yg jd agen

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!