Zulhakimi Zaim Turn 1

5:01:00 PM 17 Comments A+ a-


Bismillahirrahmanirrahim.....

Tanggal 10/09/13 lahirlah seorang mujahid soleh Zulhakimi Zaim Bin Zulkhairi Syafiq..bakal pemimpin, ketua,khalifah yang bijaksana.. inshaaAllah.



Happy 1st birthday anak mama!
Selamat Hari Lahir sayang mama, Zulhakimi Zaim,
Mama doakan semoga hakimi di panjangkan usia,
Di kuatkan iman & takwa pada Allah dan Rasul..
Di murahkan rezeki..
Di beri kesihatan yang baik..
Di anugerahkan kejayaan & kebahagiaan di dunia dan akhirat...
Jadi anak yang baik, cerdik dan petah..
Jadi anak penyejuk mata mama dan papa


Setahun telah berlalu.. diam tak diam dah besar anak mama ni.. Alhamdulillah hakimi sudah pandai jalan sebelum usia 11 bulan.. gigi ada 5 batang. dah pandai panggil mama, papa, kaka.. nak..

hai la anak mama... semua telatah mu mencuit hati mama... mama sayaaaaang sangat kat hakimi dari mengandung sampai hakimi sekarang!! mama rasa nak menangis sebab tak sangka mama boleh membesarkan hakimi seorang diri (bila papa jauh) selama setahun ni walaupun penuh ranjau dan liku2 -_-"

Allah! kuatkanlah jodoh mama bersama hakimi sebab kehadiran hakimi segala-galanya bagi mama dan papa.. hakimi lambang cinta mama dan papa :) 

HAPPY 1'ST BIRTHDAY ZULHAKIMI ZAIM. ANAK SOLEH PUTERA SYURGA!!





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

17 insan comel komen

Write insan comel komen
Fiqah Feeona
AUTHOR
9/10/2014 8:27 AM delete

Selamat hari lahir anakanda Hakimi. Semoga membesar jadi anak soleh.

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
9/10/2014 11:13 AM delete

Besar jadi anak soleh ye kimi.

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
9/10/2014 1:19 PM delete

selamat hari jadi kimi..semoga jadi anak yg soleh..

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
9/10/2014 1:19 PM delete

selamat hari jadi kimi..semoga jadi anak yg soleh..

Reply
avatar
IMaH
AUTHOR
9/10/2014 1:34 PM delete

Happy birthday hakimi! dah setahun dah. semoga terus membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh ya!

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
9/10/2014 2:06 PM delete

Kimi... selamat ulangtahun kelahiran sayang.. suka baca cerita Kimi dalam blog Jijah ni.. tengok perkembangan dia.. rasa sekejap je masa berlalu, dah menginjak ke usia setahun ye Kimi.. moga Kimi membesar dengan baik dan sihat.. Jadi anak yang soleh dan berbakti pada mama dan ayah Kimi :)

Reply
avatar
9/10/2014 5:14 PM delete

Happy Birthday Kimi comel..semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh buat mama and papa ye..aminnn

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
9/10/2014 5:15 PM delete

selamat hari lahir syg hakimi.. kejap je kan... pejam celik pejam celik dh setahun...

Reply
avatar
9/11/2014 9:36 AM delete

slmt ulgthun syg..

bilalah dpt jumpa kimi pula =)

Reply
avatar
- AZIE -
AUTHOR
9/11/2014 10:49 AM delete

selamat hari lahir kimi...moga jd anak yg baik kepada ibu ayah..membesar dgn sihat bagai juara.

Reply
avatar
eima
AUTHOR
9/11/2014 10:50 AM delete

hepi besday kimi .. kejap nye masa berlalu kan ... dah setahun dah .... mcm baru lagi je

Reply
avatar
Cik Itah@RRP
AUTHOR
9/11/2014 4:13 PM delete

salam. happy birthday buat kimi, semoag menjadi anak yang baik dunia dan akhirat..

Reply
avatar
Kiz MySelf
AUTHOR
9/12/2014 10:37 PM delete

Semoga Hakimi membesar dan kuat mcm abg Navy

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/14/2014 4:34 PM delete

happy belated birthday kimi sayang... byk dugaan jijah kan.. kimi ni semangat utk jijah

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
9/16/2014 8:53 PM delete

happy belated birthday hakimi...be a good n soleh son

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
9/24/2014 3:08 AM delete

HBB sayang :) cepat mmbesar bantu mama papa pula :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
9/26/2014 1:54 PM delete

happy belated besday hakimi
ciksi doakan hakimi mmbesar sbgai anak soleh..

ooo.. hakimi 10/9/2013
ank ciksu 10/8/2014

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!