Transfer: Awaiting List

9:27:00 AM 22 Comments A+ a-


Lepas je jijah balik dari cuti sakit apendiks dulu bulan 6 terus jijah hantar borang transfer macam dalam entry INI . konon jijah transfer la dulu sebelum suami. rupanya suami yang nama naik balik semenanjung dulu. sebab harapan dapat la transfer bulan 8 hari tu. encik suami pula transfer bulan 9.. tapi tak sempat. rupanya borang transfer tercicir kat opis matron. nasib la jijah follow up balik dengan unit kejururawatan, buat borang baru, terus minta sign matron dan hantar ke JKN Sabah. 



jadi follow up dengan JKN Sabah mereka dah hantar borang ke KKM Putrajaya awal bulan 8. baru-baru ni call paramedik bagi ic dia kata nama jijah dalam awaiting list untuk transfer. syukur Alhamdulillah. sekurang-kurangnya dalam senarai menunggu dah.

tapi... bila tanya bila lagi pertukaran? puan tu kata meeting hujung tahun ni. bulan 1 baru ada pertukaran sekali dengan pengambilan jururawat baru. 

hancur betul hatiku.....lamanya nak menunggu bulan satu tahun depan tau!... berdua dengan anak.. takut bila dugaan itu datang.. huhuhu tapi takpe takpe lagi 4 bulan je lagi.. sabar.. sabar itu indah bukan?? ada hikmahnya Allah nak beri nanti. Allah kan ada.. yakin tu jijah! chaiyokk!! doakan jijah yer kawan-kawan...



*nota kaki: sila update url baru jijah http://www.ziezah.com/ untuk dapatkan entry terkini.. terima kasih*




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

22 insan comel komen

Write insan comel komen
CaHaYaHaTi
AUTHOR
9/20/2014 6:45 PM delete

amiin mudah mudahan jijah.. insyaAllah perancangan Allah tu indah.. setiap yg berlaku ada hikmahnya.. semoga jijah cpt tukar ek...

Reply
avatar
9/20/2014 8:42 PM delete

semoga mama hakimi dapat transfer =) amin..

Reply
avatar
9/20/2014 9:03 PM delete

Xpe jijah ..xlame lagi tu..at least dah masuk dlm awaiting list..semoga dipermudahkan..

Reply
avatar
9/20/2014 9:44 PM delete

Jijah...
Semoga dipermudahkan urusan perpindahan...
Banyak bersabar...Take Great Care, ya...;-)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
9/21/2014 9:30 AM delete

Alhamdulillah dah ada dalam senarai menunggu dah.. :)

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
9/21/2014 12:29 PM delete

tahniah jijah dah masuk list...insyaallah semoga cepat2 diuruskan ye..

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
9/21/2014 12:29 PM delete

tahniah jijah dah masuk list...insyaallah semoga cepat2 diuruskan ye..

Reply
avatar
9/21/2014 10:19 PM delete

Salam hai jijah. Alhmdulillah kne bsabar lah tggu ye.Terasa sakitkan berdua dgn anak cmni. Tsha rsa pe jijah rsa. Inshallah dipermudahkan n dpt transfer awal ok.

Reply
avatar
9/22/2014 7:37 AM delete

semoga segalanya dipermudahkan untuk jijah ok..

Reply
avatar
nurul husna
AUTHOR
9/22/2014 9:54 AM delete

Alhamdulillah dah confirm dpt tukar..wpun 4 bulan lg.. sabar yer jijah.. 4 bulan tu kejap je..hehe

Reply
avatar
eima
AUTHOR
9/22/2014 11:03 AM delete

ok la tu dpt masuk waiting list .. buat surat rayuan jijah ... mana tau dpt dipercepatkan lagi ....

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
9/24/2014 2:30 AM delete

moga semuanya bjln dgn lncar jiejah..inshaaAllah :)

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
9/27/2014 3:12 PM delete

InsyaALlah... nanti jijah dapat tukar... Jijah kan kuat... Tuhan uji sebab Tuhan tahu jijah mampu laluinya

Reply
avatar
Kiz MySelf
AUTHOR
9/29/2014 1:25 AM delete

Sabar...sampai gak semenanjung nanti

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
9/29/2014 11:20 AM delete

Sabar jijah.. Doa ye.. Mudah2an dpt sebumbung semula

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/29/2014 6:24 PM delete

@Ayu Zan sebumbung mmg tak la yunk tapi sekurang2nya da dekat gan family n suami

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
10/23/2014 10:28 AM delete

In shaa Allah ada rezeki transfer nti

Reply
avatar
10/14/2015 12:20 PM delete

Nak tw nmw dh ad dlm awaiting list tu nk kol mane kak jiejah?

Reply
avatar
2/13/2016 12:04 AM delete

Alhamdulillah kol kkm.. surat dh sampai kkm. Tgu meeting je lg... dy kate meeting antara bln1-3 taun ni. Sblm dpt transfer tu akak ad dpt x surat fdback dr jkn yg gtw dorg ok je utk kte transfer Asalkn ad pganti?

Reply
avatar
2/13/2016 2:01 PM delete

Xde pula.. tp ms anta borang transfer matron tick transfer dgn ada penganti

Reply
avatar
2/13/2016 2:02 PM delete

Xde pula.. tp ms anta borang transfer matron tick transfer dgn ada penganti

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!