Pendrive 8GB KFC Dinner Plate Combo

6:53:00 PM 14 Comments A+ a-


Baru-baru ni sebelum encik suami pindah semenanjung dinner dekat KFC Sulaman KK. encik suami order dinner plate combo. sekali dia minta pendrive. oohh baru ku tahu yang KFC dinner plate ni ada promosi 8GB pendrive.

Harga 1 set dinner plate ni RM20.90 kat sabah ni. boleh tahan jugak.. -_-" tapi takpe sekali sekali kot.. Pendrive duta Ronaldo gitu.. terus daku minta dari suami pendrive tu. kihkihkih



Rupa-rupanya encik suami pun dah ada satu. cehh!! kureng asam betul laki aku ni tau! grr!! nasib baik la daku mintak.. kohkohkoh





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

14 insan comel komen

Write insan comel komen
9/03/2014 4:07 PM delete

best gak kalau ade..limited edition kan

Reply
avatar
Ayu Zan
AUTHOR
9/04/2014 9:57 AM delete

Hubby pun ada 1. Hehe.. Menarik gak. Rm20 dpt pendrive.hehe

Reply
avatar
nur anis
AUTHOR
9/04/2014 10:48 AM delete

oo..ada ye..tak tahu pulak..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
9/04/2014 12:11 PM delete

wah dapat pendrive, untung :)
eh, harga KFC sabah dengan semenanjung tak sama ek Jijah?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/04/2014 1:22 PM delete

@ros_reeza entah ros.. mne tau harga kat sabah ni mahal ke..hehe

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
9/04/2014 8:12 PM delete

wahh cantiknye jijah...baru tau..ade lagi ke tak ea pendrive tu kat kfc? kalau ade nak jgk la hehe :)

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
9/05/2014 9:24 AM delete

ok tak pendrivenya?ari tu IbuNoey pun cam teringin anak amik.kalau jijah kata ok,lepas ni nak sambar satu la..tapi ada lagi ke promonye?

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
9/05/2014 7:39 PM delete

@IbuNoey tak pasti promonya ada lagi ke tak kak..

Reply
avatar
9/08/2014 11:30 AM delete

sy plak rembat headphone... ;-)

Reply
avatar
9/09/2014 3:37 PM delete

tinggal kat sabah?
Semoga segera sampai hajat pulang semenanjung.

Reply
avatar
9/09/2014 3:37 PM delete

tinggal kat sabah?
Semoga segera sampai hajat pulang semenanjung.

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
9/09/2014 7:04 PM delete

hahaha...sbr jela

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
9/24/2014 3:18 AM delete

simple jer pndrive nya.. :)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
9/26/2014 1:37 PM delete

suami jijha beli utk jijah lettew.hihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!