Monday, April 25, 2011

CELCOM BERMASALAH WEI!!!

sekarang daku nak marahkan benda lain pulak!! grrrrrrrrr...daku rasa lah CELCOM buat perangai ni! lepas dalam entry FACEBOOK daku tak boleh bukak ni gara-gara BERUKBAND yang selow yang amat.


daku rasa CELCOM ni buat hal. ya lahh dari celcom berukband yang slow nak mampus mestilah facebook tak boleh bukak bukan. tapi yang peliknya buka blog laju pulak. selalu facebook yang laju dan blog yang loading lambat giler. ni terbalik pulak. huh!! panas panas!! *tolong rendam daku dengan ice banyak banyak*

ni lagi 1 hal bikin panas! nak hantar mesej kat encik tentera laut "could not send" !! banyak kali cuba benda sama jugak keluar. nak mampus jugak la ni! check baki pon tak boleh ape hal celcom ni. tipu daku tak de kredit sebab daku baru je topup tadi! geram wei..geram!


daku tahu lah daku pakai celcom berukband vodafone tu pakej student punya RM50 bulanan. ada lagi 2 tahun lagi nak due. dan simcard celcom yang daku guna pon pakej student punya UOX pon lagi 2 tahun nak due!

tapi tak bermakna lah dia nak bermasalah jugak! daku punya lah setia dengan celcom sampai semua guna produk celcom. sampai hati betul!! huh!

ni still nak calling encik tentera laut pon tak boleh. sms tak payah cakap lah. lagilah teruk!! damm lah!!!


12 comments:

  1. same la kak,kat area sy pon celcom gelong.line penuh tp bile call network bz.sabo je la.hehe...naseb baik celcom upax jimat,klu x dh lame gudbye.

    ReplyDelete
  2. setuju!!! geram betul celcom buat hal.

    ReplyDelete
  3. lah.kenapa ni cik azizah?
    tapi celcom mmg masalah mcm tu.
    iqa dua kali guna broadband celcom.
    haram....last2 guna digi.murah lagi
    laju.hahha.
    sama la pakai upax.hee..betul.
    selalu sgt masalah nak hanta msg kan?
    tah apa dia nak upgrade -.-
    sabaqqq

    ReplyDelete
  4. sabar cik zizah.. nanti kene baling berukband tu...hehe

    ReplyDelete
  5. memang makin teruk celcom. nak call pon x bole malam ni. jom tuka digi. hehehe

    ReplyDelete
  6. beruben mimi pun sama sis..huhu..ni yg ta online fb nie :(

    ReplyDelete
  7. celcom mmg tgh down skrg.. xtau nape..

    ReplyDelete
  8. kawan2..

    jijah still tak ok lagi la line..sms n call pon xleh gakk..npe tah..
    celcom ni len kali ckp la nak upgrade ape2..

    ReplyDelete
  9. jijah..moh kita bako jer celcom tuh...mmg manjang banyak poblem jer kan...

    kita bakor...kita bakorr.....

    (masih tesampuk ngan cita kak limah..hihi)

    ReplyDelete
  10. sabo2.. cuba telepon celcom..mintak penjelasan

    ReplyDelete
  11. MEMANG BERMASALAH... GERAM!!!
    DROP BY KLIK KLIK UTK MENABUNG...
    sama2 menabung dgn blog..
    daaa~~

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!