Cek Nuffnang ketiga.. Tq Encik Nuffnang

by - 4:00:00 PM




Murah rezeki bulan Ramadhan ni dan bakal menyambut Hari Raya nanti. 
apa taknya baru je terima bonus dari kerajaan, terima pula cek ketiga dari nuffnang. syukur Alhamdulilah rezeki :)




duit nuffnang ni ingat nak topup-topup sikit perbelanjaan raya nanti.
jijah tak biasalah nak harapkan duit suami semuanya. mesti nak pakai duit sendiri juga. dah terbiasa kot. hehehe


btw tq encik nuffnang
nuffnang pon dah berwajah baru kan.. cantik gitu... hehehe


You May Also Like

46 insan comel komen

  1. rezeki raya tu jijah.. masyukkk

    ReplyDelete
  2. untungnye kak jijah.. hehe.. murah rezeki.. tahniah kak.. hehe..

    p/s : kak jijah, kalau kite biar je duit nuff tu and kite tak cashout, BE boleh berkurang ye kak? sbab mcm pernah terbaca.. huhu

    ReplyDelete
  3. Wah wah.murah rezeki tahun ni.Alhamdulillah ;)
    Kita pon terkejut dengan wajah baru nuffnang,ingatkan salah buka link.Rupanya dah mmg betul..Lama sangat tak buka nuffnang.Hik3 =D

    ReplyDelete
  4. tahniah kak..bila la leh merasa cek nuff ni..:(

    ReplyDelete
  5. rezki2 ..raya sakan la depa thn ni hehe

    ReplyDelete
  6. oshin da boleh nak cash out tapi nak simpan dulu la hihi

    ReplyDelete
  7. sronoknye dapat cek dari nuff . huda bile lagi lah . hurm :(

    ReplyDelete
  8. WAh...nk mintak kak jijah ajar lah mcm mana nuffnang ni...Rasanya ada acc tp tak penah pun berfungsi..Hahahaha

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..rezeki jijah murah..

    ReplyDelete
  10. wahh tahniah .. best yea dapat cek tu . nape kiera tak pernah nak naek nuff tu ea . ape tips akk yea ? boleh ajar kiera .. kiera tak pnah dapat BE , namenya dah bertahun-2 berblogging , tapi .. sikit-2 je nuff bagi :( .. tolong kiera sys ..

    http://dewqracintakita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. best yer!!!!!!!!!!!!nak jgk blh?hihihi.bile la dpt rse kan.Alhamdulillah.Tahniah jijah..nnt leh la bg wet raye ayut lbh ckit(nk jgk) :p

    ReplyDelete
  12. best tu boleh belanja, duit bonus pulak simpan. untung gak kan kalau rajin blogging ni :-)

    ReplyDelete
  13. @aisya tak la yunk..akak kdg2 tak cashout pon lagi..simpan je dlm tu..ada je BE..banyak pulak tu..hehe

    ReplyDelete
  14. @hazanis InsyaAllah sikit2 ada rezeki nanti dik..sabar yer..

    ReplyDelete
  15. @hudahassan ^^ pasti ada rezeki pasni yunk..sabar tau!

    ReplyDelete
  16. @Fiksyida hehee boleh jer.. cari je info ttg nuffnang dlm blog ni ha...

    ReplyDelete
  17. @cik kiera emm cer try hantar tiket o tanya soalan kat nuffnang.. atleast nuff tahu kehadiran blog kita!

    ReplyDelete
  18. @ayutAlhamdulilah yunk :) insyaAllah ada rezeki ayut nanti..jijah mula2 berblog pon macam ayut gak..

    ReplyDelete
  19. @ღ cik faye ღ yup..dengan blogging boleh menambah pendapatan even sikit je..

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah.. rezeki raya tu.. hihii

    yg akak punya, kne simpan sbb tu dikira duit alisha n adik dia.. hihi

    ReplyDelete
  21. @IntaNBerliaN takpe kak.. simpan banyak2 lagi..tak hilang pon dlm akaun tu.InsyaAllah :)

    ReplyDelete
  22. mee tak penah dpt n takkan dpt kot :((

    ReplyDelete
  23. @-meeSUPERGIRL- ala mee jangan cakap gitu..akan dapat punya..sabar yer..akak lepas setahun blogging baru dapat tau!

    ReplyDelete
  24. Waahh! Rezeki d'bulan mulia + nak raya plak kan..☺

    Btw, salam p'kenalan dr Mama-R.

    ReplyDelete
  25. mcm tu ye kak? huhu.. sbab dah lama sbnrnye amount yg skrg ni.. dulu masa dgn blog yg 1st boleh thn jugak BE tp xlepas nk cashout lg. tp lepas tu stop blogging sthun lebih start dgn blog yg skrg, dh lebih stgh thun pun xdpt BE lg.. pelik jugak.. tp xkesah sgt.. belum rezeki lg nk dpt BE.. hehe

    ReplyDelete
  26. tahniah jiejah ^_^ rezeki raya gitu heheee ^_^

    ReplyDelete
  27. Murah rezeki Jijah..Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  28. Assalamaualaikum wbth,,,

    syukur rezeki di bulan ramadhan.....

    ReplyDelete
  29. @aisya yeker.. ala siannya.. akak pon setahun jugak baru dpt Be lepas akak tanya soalan kat nuff baru nampak BE tu muncul

    ReplyDelete
  30. @shida'R Alhamdulilah shida..mmg rezeki raya :)

    ReplyDelete
  31. @Zie tu la... untyk belanja raya la ni..hehee

    ReplyDelete
  32. wah
    duit raya dari nuffnang :-)

    ReplyDelete
  33. alhamdulillah..rezeki bulan puasa untuk kak jijah.. :)


    p/s: Contest review di lanjutkan lagi..jgn lepaskan peluang untuk join.. duet raya + voucher free menanti anda..^_^

    ReplyDelete
  34. @wawa abdullah yer rezeki puasa n raya untuk akak...

    ReplyDelete
  35. @wawa abdullah yer rezeki puasa n raya untuk akak...

    ReplyDelete
  36. wah.. rezeki yunk.. yui nya tak dpt2 lg ni..huhu..

    p/s: tq tau..kad raya dh smpai..

    ReplyDelete
  37. @nuyui a.k.a miss YUI aik yui..rasanya yui cashout dulu kan... oo mybe sebab salah hari tu kot kan..heee

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!