Saturday, March 16, 2013

Tq Dunia Sebenar Shida


oh yeahhh!! jijah sudah dapat bookmarks limited edition dan button badge dari Dunia Sebenar Shida :)
comel sangat button badge tu...




Jauhnya shida sudi poskan untuk jijah... terharu ai nokk!!
nasib la shida pos guna surat biasa.. Alhamdulilah selamat sampai terus kat dalam peti surat jijah :)


shida memang seorang blogger dan kawan yang happy go lucking,peramah dan pemurah hatinya...
moga terus success dalam berblog dan apa juga bidang shida..
doa jijah moga shida di limpahi banyak rezeki.. Amin..

tq shida..
luv uuuuuuu~~



16 comments:

  1. comell... mcm kak jijah jugak.. hehe.. tahniah.. ;)

    ReplyDelete
  2. bestnye..cute je button badges tu :)

    ReplyDelete
  3. comel...bestnya dapat =D

    ReplyDelete
  4. wahh...best dpt adiah. hihi

    ReplyDelete
  5. wah.. best2.. shida mmg ohsem..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.rezeki :)

    jijah sihat :)

    ReplyDelete
  7. wahh untungnya kak. hehe :D

    ReplyDelete
  8. Congrats jijah dapat hadiah dari shida.orang memberi kita merasa.Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  9. thanks semua..thanks juga pda jiejah tguuu ada kjutan lg ^_^

    ReplyDelete
  10. shida mmg best..hahaha...ada je yg nk dibagi...ohsem gitu :))

    ReplyDelete
  11. @Shida Radzuan wahh ada kejutan lagi.. suspen je ni..

    ReplyDelete
  12. @ayutbetul2.. ada je nak di bagi.. moga murah rezeki shida :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!