Berjumpa Rakan Blogger Di Sabah

11:51:00 AM 11 Comments A+ a-


Dari blogger terus ke facebook.. rupanya tinggal dekat di Sabah.. 
sehari sebelum flight daku ke semenanjung.. baru berkesempatan nak jumpa..tu pun emi jumpa jijah kat hotel di KK :)

husbennya bawa makan pasemboq..memang sedaplah.. :)



tak sangka dapat pula gift..aduhh bikin malu tauu~ emi hadiahkan jijah handbag, kek congo bars dan kereta polis untuk hakimi.. tapi jijah tak beri apa2 pun...sobbb~~ :'(

Sebenarnya  pertama kali makan Congo Bars ni. tu pun nak beli bila emi open order sebab sebelum ni emi buka tempahan.  memang terbukti sedap!!  pandai emi buat...                                      

terima kasih emi... ^______^    semoga kita dapat bertemu kembali....


terjah lah~~




p/s: jumpa blogger ecadwinkyasha & kak suzyana yap juga tapi tak sempat bergambar.. sayang betul~~huuu :'(





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
IbuNoey
AUTHOR
1/15/2015 12:20 PM delete

wah,seronokla jumpa rakan blogger..IbuNoey ni teringin nak macam ni jugak..

Reply
avatar
sYiRa LoKMaN
AUTHOR
1/15/2015 12:28 PM delete

good morning..hehee..ambooi laju update blog ye :D

Reply
avatar
1/15/2015 1:23 PM delete

Alhamdulillah best lah jijah ikatan tu bukan skadar alam maya je. Dpt jumpa lg kuat frenship tu hehe

Reply
avatar
1/15/2015 1:24 PM delete

Sronok dpt jumpa kwan alam maya =)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
1/15/2015 3:10 PM delete

alhamulillah ....

Reply
avatar
1/15/2015 6:08 PM delete

Alhamdulillah...rezeki jijah n family sebelum meninggalkan bumi sabah.

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
1/16/2015 4:23 PM delete

best yer dapat berjumpa rakan blogger tu.. Alhamdulillah rezeki Jijah dan Kimi , dapat hadiah :)

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
1/16/2015 8:07 PM delete

Seronoknya dpt jumpa kawan blogger.. Sya pun teringin juga..harap dpt jumpa Jijah satu hari nanti.. :)

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
1/17/2015 11:41 PM delete

hii jijah kita xsempat jumpa pun di sabah..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!