Blog Berwajah Baru 2015

4:00:00 PM 7 Comments A+ a-


Tahun baru 2015 katakan.. semua nak baru.. 
ada tak yang perasan blog ni bertukar wajah? Ke buat2 tak tahu je.. hahaha gurau2 je aa..

Design kali ni jijah serahkan pada beliau nak buat camna pon..gambar je jijah beri. Alhamdulillah design kali ni puas hati sangat. Warna lain daripada yang lain. Tak la tertumpu pada pink,biru dan hijau macam dulu..  ngee~~

Paling suka header tu. Nampak yang hakimi dah besar seiring dengan usianya. Inilah keluarga kecik ku.. ^___^







masih menggunakan khidmat beliau bertahun-tahun untuk makeover blog ni..
siapakah beliau yang di maksudkan itu??
beliau adalah si hati merah jambu... 


terima kasih fiza..  designnya tak pernah hampakan customer nya..
semoga murah rezeki fiza dalam bidang design2 ni..amin...





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
safurara
AUTHOR
1/15/2015 4:26 PM delete

ala jijahhh! akk suka sgt lah rumah baru awal ni.huaaa.baper rm ni?

Reply
avatar
1/15/2015 6:04 PM delete

Terima Kasih jijah sentiasa beri kepercayaah pada fiza untuk design blog jijah..senang bekerjasama dengan jijah selama ni..apepun thanks sudi order lagi dan selamat berblogging dengan rumah baru cat ni :)

Reply
avatar
1/15/2015 7:19 PM delete

cantiklah jijah. nk tukar jgak lahhh ;)

Reply
avatar
Adnil Linda
AUTHOR
1/15/2015 10:49 PM delete

wah...comey2...nie rase mcm nak jugak..walopn belog x seberapa nak feymes...kikiki

Reply
avatar
eima
AUTHOR
1/16/2015 7:58 AM delete

cantik .....kemas .... aku suka

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
1/16/2015 8:10 PM delete

Aiseh.. baru je Tanya td..haha..tak perasan pulak ada dah cerita Kat blog..hehe

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
1/17/2015 12:59 PM delete

cantik n nampak kemas rumah baru jijah ni.. saya suka saya suka.. :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!