Last Hakimi Berklinik Di Sabah

11:06:00 AM 13 Comments A+ a-


Sepatutnya 10.12.14 checkup hakimi 1 tahun 3 bulan tapi masa tu balik cuti di semenanjung jadi takde la pergi sampai la hujung tahun 2014.. lagipun timbang berat je pun... 
Tapi ada hikmah tak pergi waktu tu sebab daku dapat pula transfer semenanjung.


Memandangkan nak pindah semenanjung tak lama lagi jadi kena la pergi checkup hakimi juga dan ambil buku rekod hakimi kat sana untuk di bawa ke klinik di semenanjung nanti.

Checkup 1tahun 3bulan19hari
Berat: 11kg
Tinggi: 80cm


hakimi bilang i love sabah!

Maka nama hakimi dah transfer out dari berklinik di sabah. 
kalau kat semenanjung buku mengandung pink kan. tapi kat sabah buku putih :)



Rasa sedih pula nak tinggalkan bumi borneo ni. di sini lah zulhakimi zaim terhasil. Kohkohkoh..:P 
pastu 9 bulan mama bawa hakimi dalam perut checkup sendirian.. 
selepas 3 bulan maternity leave pergi checkup dengan hakimi berdua. 
dari Klinik Kesihatan Telipok ke Klinik 1 Malaysia. 

dulu kat KK Telipok lama sangat menunggu.. punyalah ramai orang sabahan ni ada anak..hahaha~
bila kat K1M senang sikit. takde orang. siap boleh borak2 lagi dengan nurse. nak2 nurse tu pun melayu orang semenanjung kita. wife navy juga.. hehehe

Itulah pengalaman daku berklinik di sabah. semestinya akan merindui kenangan manis kat sini.. terlalu manis untuk di kenang. ^___^ Sabah the best!!

inshaaAllah suatu hari nanti datang Sabah lagi untuk bercuti.. Amin..




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
eima
AUTHOR
1/05/2015 9:24 AM delete

tahniah jijah sbb dpt tukar ke semenanjung ,.....

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
1/05/2015 9:36 AM delete

Yeay Jijah dah nak balik Semenanjung... setahun juga ek jijah kat sana, dpt anak sabah (si kimi) hehehehe... pas ni anak semenanjung lak (adik kimi), mesti la ade kenangan manis ditinggalkan di sabah, boleh dtg Sabah lagi kan jijah, en suami dpt tukar semenanjung ek jijah?

Reply
avatar
1/05/2015 11:01 AM delete

@eima Alhamdulillah dapat tukar..mekasih kak :)

Reply
avatar
1/05/2015 11:03 AM delete

@eMMe dua tahun jijah duk sini kak.. suami jijah dah lama tukar ke semenanjung..jijah je yg tertinggal...

Reply
avatar
1/05/2015 11:09 AM delete

kira nurse tu satu kapal dgn akak la....wife navy, sesama lak nurse.. :)

nnti adik kimi made in pd la jawabnya ne.hahaha

Reply
avatar
1/05/2015 12:01 PM delete

@Eca Dwinky Asha sama2 wife navy n nurse..hehee adik hakimi?? inshaaAllah

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
1/05/2015 8:38 PM delete

11kg dah? Aniq yg dah 1y 7m masih lagi 8kg je jijah..

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
1/06/2015 1:42 PM delete

JIjah tahniah lagi sekali tau dapat tukar.. dalam kegembiraan bertukar tu, ada jugak terselit perasaan sedih kan.. biasalah kita dah biasa dengan tempat tu kan..

Reply
avatar
1/06/2015 10:01 PM delete

@Sya Nadia hakimi semangat orangnya sya..hee

Reply
avatar
1/06/2015 10:02 PM delete

@ros_reeza sedih sgt ros..best duduk sini...

Reply
avatar
1/08/2015 2:53 PM delete

mesti rindu kenangan² di sabah..takpelah, ade masa boleh datang melawat..fiza ni je tak lepas² lagi nak ke sabah..huhu

Reply
avatar
1/12/2015 3:11 PM delete

cuti2 nnt boleh laa dtg jengah2 org kt sn kan...

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/12/2015 10:24 PM delete

lain nya buku mengandung kan..
putih suci
itulah kenangan paling berharga bila sentiasa pindah randah ni kan..
memula memang perit sudahnya apsti merindui

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!