Welcome Back Url http://nurazizahyahaya.blogspot.com :)

5:14:00 PM 27 Comments A+ a-


~sticky post~

Sejak ada anak ini, nak uruskan rumah, anak dan kerjaya paling mencabar!
dengan anak yang sibuk nak tekan-tekan keyboard mama.. siap montot atas keyboard buat mama rasa... grrrr!!!~~ [sampaikan keyboard tu tertanggal huruf2.. :'( ]

maka update blog bila perlu saja. tu pun entry tah apa-apa je. tak ada isi langsung. huhuhu *kekangan masa membuatkan tak ada idea nak tulis juga*

Dan akhirnya... selepas puas berfikir akhirnya daku revert juga ke blog URL lama iaitu http://nurazizahyahaya.blogspot.com . 



Belum sampai setahun guna domain sendiri www.ziezah.com . sayang sebenarnya sebab ini hak kita sendiri. inshaaAllah sampai satu masa nanti betul2 guna domain...



Dah dah.. "Selamat Kembali URL lama kuuu..." ngeeee~~


p/s: jangan lupa update url lama jijah ni yer http://nurazizahyahaya.blogspot.com/ dalam bloglist korang.. mekasihhh ^___^~~





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

27 insan comel komen

Write insan comel komen
Sya Nadia
AUTHOR
1/04/2015 5:56 PM delete

X apalah jijah.. Mungkin skrg ni, ini yg terbaik kan.. Hope terus maju jaya bersama blog ni ye.. Moga. Lps ni makin naik mendadak ranking jijah.. :)

Reply
avatar
1/04/2015 8:48 PM delete

hahahha. Kesihann. samalah mcm pearl skng. pantang nmpak je. heeeeeee.

Reply
avatar
Eka Tikah
AUTHOR
1/04/2015 9:42 PM delete

hehe. header terbaru comel je

Reply
avatar
1/05/2015 11:04 AM delete

@Sya Nadia fuhh...harap2 ranking makin naik la..inshaaAllah

Reply
avatar
1/05/2015 11:05 AM delete

@Kyla Pearlisha tu yg payah..dia ikut sekali nak tekan2..haihh

Reply
avatar
1/05/2015 11:06 AM delete

@Eka Tikah header lama tu yunk..header baru lom tukar lagi

Reply
avatar
eamy milea
AUTHOR
1/05/2015 3:05 PM delete

alamak...emi masih zero bab2 ni...slow2 la kena belajar...hehe...

bytw...blog jijah ni wajib baca hari2 tau...lps ni kena klik2 banyaak sikit kat tabung hakimi hehehe :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
1/06/2015 1:38 PM delete

dah updated dah JIjah :)

Reply
avatar
1/08/2015 4:19 PM delete

fiza dah tukar url jijah kat blog..tunggu wajah baru blog jijah :)

Reply
avatar
1/12/2015 3:07 PM delete

x pe janji trs berblog

Reply
avatar
1/12/2015 3:07 PM delete

here something for you!

http://aniesandyou.blogspot.com/2015/01/perhatian-kepada-blogger2-berikut.html

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/12/2015 10:37 PM delete

cntik la header baru ni ..
soft je warnanya

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
1/14/2015 12:44 PM delete

singgah sini..akak ada tag jijah dalam entri http://ibunoey.blogspot.com/2015/01/ww-pengomen-pertama.html

Reply
avatar
Mad Parihh
AUTHOR
1/14/2015 5:48 PM delete

assalam , singgah sini :)

http://www.blogparihh.com/

Reply
avatar
1/15/2015 9:41 PM delete

Salam Perkenalan.
Done follow u:)
drshikinzainal.blogspot.com

Reply
avatar
SalinaJohari
AUTHOR
1/17/2015 1:30 AM delete

Salam perkenalan dear..follow jugak..

Reply
avatar
Mimi Azirah
AUTHOR
1/17/2015 11:22 AM delete

Xpe de rezeki guna .com balik

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
1/19/2015 3:19 PM delete

saya pon pelik juga memula ni..salah blog ke hapa...tapi tuan blog dah ceritakan ni..apa2 ajelah jijah..janji jijah bahagia

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
1/20/2015 10:10 AM delete

Saya dah add dah..puas jugak tekan2 sebab dia tak kuar kat bloglist

Reply
avatar
eMMe
AUTHOR
1/23/2015 9:11 AM delete

Jijah, rasa nya akak ade ckp kat Jijah, domain baru jijah akak kene sekat dengan MAMPU, Kalo keje gomen mmg byk website di sekat..huhuhu..kire slamat la jijah gune blogspot ni akak boleh la terjah bebila masa..hehehe..welcome back jijah... umah akak takde laptop/computer so twin tak tau la alatan2 camtu, dia kenal tablet, hp mama dia yg tu la selalu dikasi jatuhnye.. sampai 3 tablet telah selamat ke tong sampah... tah la! nak beli baru tunggu ade rezeki la...hehehee...

Reply
avatar
Najib Ariyan
AUTHOR
1/28/2015 5:44 PM delete

tak mengapa... saya pun pernah ada domain sendiri... sayangnya masa guna domain tu rasa malas tu menggunung pulak, jadi habis begitu jer... kena bayar pulak tu kan...

jadi kembali ke blogspot lah...

salam kenal dan salam singgah

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/29/2015 5:57 PM delete

Baru je update tadi....*lap2x air mata guna tisu kotak* hahaha

Reply
avatar
tiga lalat
AUTHOR
1/31/2015 6:27 AM delete

Salam. Hee blog bukanlah hakmilik kekal.

Reply
avatar
1/31/2015 4:29 PM delete

x pe jijah janji still berblog hehe

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/09/2015 2:54 PM delete

kekangan masa kan... dulu imngat tukar domain blh cncntrate kan... sekali masa plak xda kan...

btw, welcome back.. ;_)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!