Selamat Berhujung Minggu

4:22:00 PM 11 Comments A+ a-


Lambatnya baru update. Padahal da hari ahad pun.. grr!!


Nasib la weekand ni dapat off sebab isnin- jumaat ari tu kerja opis hour. Alhamdulillah weekand pertama setelah pindah di semenanjung.. dapat pergi jemputan kahwin dan majlis cukur jambul. Merasa juga nak makan nasi minyak.. hihihi

Sejak papa kursus kat lumut ni. Sibuk betul dia.. sebulan lebih tak jumpa papa. Nasib la ada si teruna hati ni sebagai ganti. Teman mama selfie. Hehehe




Ehh apa aktiviti korang weekand ni? Mesti memenuhi jemputan majlis2 perkahwinan atau pun majlis keraian lain juga kan.. cer citer... ngeee~~


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Nur Inani
AUTHOR
1/25/2015 10:38 PM delete

weekend ni duduk rumah aje :D heheh. jom join segmen saya ^__^

Reply
avatar
1/25/2015 11:05 PM delete

memang banyak kenduri kahwin weekend ni kan..bestla dapat makan nasi minyak..seronoklah kimi jalan²

Reply
avatar
eima
AUTHOR
1/26/2015 11:14 AM delete

ai ke pd bw anak2 mandi laut ...

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
1/26/2015 11:45 AM delete

Haah yer..Banyak kenduri kahwin weekend ni. Fiqa dengan Ammar pun pergi jemputan jer weekend ni.

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
1/26/2015 5:04 PM delete

Kita ni x p mana la Jijah. Kononya sabtu x keluar sbb study nak exam utk lesen sekali ahad pun x.keluar sbb dah x dpt masuk exam..

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
1/27/2015 11:22 PM delete

lepak kt rumah j jijah
pastu ptg gi taman.tgk cuaca jga.kjap panas kjp mcm jerebu.kejap hujan ptg..
nk window shopping pon kang tershopping jugak.skrg kena berjimat kan..

best kan dpt makan.knduri.
ciksu ulan dua ni pulak la blk kg mkn nasi kenduri hihi

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
1/29/2015 10:40 AM delete

seronoknya makan kenduri...nyum3..

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/29/2015 6:08 PM delete

Mmg sibuk pon...same la kita..tp peneman ayut kucing je.hohoho :p jd ye weekend dgn kucing...

Reply
avatar
ayut
AUTHOR
1/29/2015 6:08 PM delete

Mmg sibuk pon...same la kita..tp peneman ayut kucing je.hohoho :p jd ye weekend dgn kucing...

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
1/30/2015 2:53 AM delete

Ala takde jemputan kenduri la Jijah. Duk rumah jerr

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
1/31/2015 12:25 PM delete

Lama aih Ros tak pi taman ciksu.. Syokla permata hati ciksu, gi jalan- jalan ambil angin;)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!