Baucer Buku Beli Buku Buat Isteri :)

8:00:00 PM 27 Comments A+ a-


Sorry korang... lambat jijah post entry hari ni.. jijah jadi silent reader kejap. huhuhu
actually suami jijah dapat baucer buku RM200. 
kan suami jijah ambil Diploma Hotel dan Managemant dari UNITAR. 
so sebagai "student" mesti lah dia juga dapat baucer ni. untung lah kan...:)

macam tahu tahu je daku ni tak berapa pandai memasak. kuang3x 
maka di belikannya buku-buku resepi ni....


tak menahan tu bila dia belikan resepi masakan Sabah. 
memang dia nak suruh jijah ikut dia posting Sabah la ni. muahaha^^



even tak de "rezeki" lagi suami dah belikan buku nama-nama baby :)
tersentuh rasa hati kejap -_-"
padahal nama nama baby kami dah pilih dari zaman bercinta dulu.
ada dah set dalam kepala otak ni.. tinggal merealisasikan jer...ekspess rakyat bukan.. hahaha
takpe kot kot nama tu nak ubah ke kan..... muahaha^^


Alhamdulilah baucer buku tu dia belikan buku buat jijah je. hihihi
terima kasih suami :) happy five-month anniversary..yehaaaaaa :P



kalau takde halangan suami balik PD malam ni sebelum naik flight isnin ni.. ahad hantar dia kat transit di Kuala Lumpur..huhuhu :(  harap-harap ada "berita gembira" sebelum suami pergi sabah...doakan yer huhuhu

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

27 insan comel komen

Write insan comel komen
ecadwinkyasha
AUTHOR
5/11/2012 3:47 PM delete

dia suh akak masak leh tue..yg dia masak tu pegawai tldm pula.hehehe..bha,bljr masak masakan sabah.. :)

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
5/11/2012 4:06 PM delete

akak,klu tukar nama ok,tpi klu tukar url blog,better takyah.sebab nnti readers akan susah cari melalui linkwithin tu.Kalau tukar domain,oke...sebab nanti entry2 lama tu akan redirect terus ke domain...hehehe.nnti eca akan buat entry psl tu.

just for sharing =)

Reply
avatar
Tentang Kita
AUTHOR
5/11/2012 4:14 PM delete

baikbyer en husband ingat gak kt isteri tercinta...

Reply
avatar
Cikpuan rara
AUTHOR
5/11/2012 4:18 PM delete

kalau rara dh lama bli novel banyak2.hehehe

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
5/11/2012 4:20 PM delete

waahhh berita gembira ape tu jijah..linda doakan ade berita gembira tu secepat mgkin..betsla de bnyak buku utk dibaca..:)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
5/11/2012 4:45 PM delete

wah..banyak nya buku..yg masakan sabah tu tak menahan..he..he

Reply
avatar
5/11/2012 5:38 PM delete

wahh..bnyak suami kak jijah beli..haha..lepas nie kena rajin2 belajar memasak lar kak..

Reply
avatar
Jijie
AUTHOR
5/11/2012 6:27 PM delete

Kak, Jijie doakan akaj cepat2 dapat pindah Sabah..

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 9:24 PM delete

@ecadwinkyasha oo maknanya kena tukar domain eh baru leh tukar nama? huhuhu eca post entry tau..

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 9:25 PM delete

@Tentang Kita hehe kalau tak jijah nak baucer tu beli novel..kuang3x

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 9:25 PM delete

@Cikpuan rara hehe asben jijah tak kasi..dia yg belikan semua ni..huhuhu

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 9:26 PM delete

@LiNda tetttttt! doakan yer..moga2 menjadi :)

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 9:26 PM delete

@Azzah akak tahu xpe... saja je nak suruh org masak masakan sabah..huhuhu

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 9:27 PM delete

@fatin amalina husna tu la pasal.. kalau tak tahu juga habis la akak..hahaa

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 9:27 PM delete

@Jijie Amin.... leh jumpa jijie kan..

Reply
avatar
5/11/2012 9:32 PM delete

Voucher Mr A fiza buat beli novel wimpy kids aritu..hehe..untunglah kan jijah husband belikan buku..pasni kenelah cube2 resepi sabah tu ^__^

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 9:40 PM delete

@Azhafizah[フィザ] tu la.. kena cuba2 ni... kena la rajin memasak...huhuhu

Reply
avatar
sis92
AUTHOR
5/11/2012 10:27 PM delete

hai akk jijah :D

uwaaah sis pon ada lagi 50 vaucher tu..hee apa lagi 1 hari 1 resipi mesti khatam ok :D

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/11/2012 10:32 PM delete

@sis92 bagi akak la 50 tu..akak nak beli novel ni..asben tak kasi..huhuhuhu alaaaaaa.. malas la nak masak..aci tak..hehe

Reply
avatar
5/11/2012 10:53 PM delete

Uiii...masakan kmpg ym pn ado...huhuhu.insyaallah, ada rezeki tuh...amin...:-)

Reply
avatar
5/12/2012 1:55 AM delete

Salam k.jijah...

tekun saya mencari dan membaca..hanya utk kak jijah..saya sarankan kak bace sampai habis..ade kemungkinan berkait dengan akak..sape tahu..

http://www.sioloon.com/t13772-masalah-susah-nak-hamil

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
5/12/2012 7:08 AM delete

@ziezah yerp,kena tukar domain je,baru tukar tu.kalau mc guna sub-domain blogspot.com ne,entry2 lama akan susah nak cari.insyaallah dlm dua hari ne eca post..bit busy edit blog org..sekali edit blog sendiri.hahaha :P

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
5/12/2012 8:03 AM delete

olololo.. so sweet lah husband kak jijah ni :)

Reply
avatar
5/12/2012 9:37 AM delete

AICEHH .
Sweeet-meweeet :)
Heeee

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
5/12/2012 3:34 PM delete

amin... hehe..
kak jijah, lepas ni bleh la post entry masak2 pulak.. hehe.. byk dah buku tu..

Reply
avatar
azizah :)
AUTHOR
6/20/2012 10:43 PM delete

@aisya akak tak pro dalam memasak la yunk.huhuhu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!