Friday, May 4, 2012

Festival Air Port Dickson





Bermula 4-6mei 2012 di jemput semua memeriahkan 
Festival Air Port Dickson
bertempat di Pantai Cahaya Negeri Port Dickson

aturcaranya:



moh la poie Pee Dee :))
eh...Nak pergi McDonald's sekarang jugak, nak makan Caramel Sundae!!--klik.. 


malam ni ada konsert. alangkah bestnya kalau hubby ada kat sini. boleh pergi bersama-sama. 
rinduu  huhuhuhu :(

7 comments:

  1. syioknya..tp syg dekat sgt..hihi.

    ReplyDelete
  2. x sukee sgt g tmpt ramai org ni :0

    ReplyDelete
  3. wah~cam best je lau join event tu ;)
    sronok2!

    ReplyDelete
  4. OLOLOLO...RINDU KT HUBBY YE..
    XPE NNT KALO AJAK HUBBY G HONEYMOON SKALI LAGI..;)

    ReplyDelete
  5. kesian dekat kak jiejah..tak apa,Allah sayang orang yang sabar..hehehe...kak,best tak jadi isteri navy? hehehe..

    ReplyDelete
  6. Skang dah busy tak dapat nak jalan sangat jijah.-___-'

    ReplyDelete
  7. @imantizz_truper adoi dik...seksa menanggung rindu ni.. akak pon xdpt jadi fully wifey lagi.. kalau duk serumah mesti dapat tahu best ke tak..hahha

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!