Tuesday, May 8, 2012

BE DigiLive K-Pop Jay Park ShowCase




Alhamdulilah..kali ni rezeki dari encik nuffnang iaitu Digi Jay Park Showcase.





Peminat k-pop jangan lupa jentik..
memang sejak akhir akhir ni BE ni sedang menari-nari k-pop ok.




so peminat k-pop jangan lupa saksikan Jay Park Showcase yer :)


BE Digi HTC dah metered. huhuhu makanya tinggal dua BE ni je. harap2 bertahan lebih lama lagi..
save mothers. jom support unicef

23 comments:

  1. adoi....dapat lagi...alhamdulillah
    walaupun sebenarnya JELES

    ReplyDelete
  2. sayang tahniah...shida pun dapat hehee :)

    dalam2 xbloging 4hari pun hahaa..

    ReplyDelete
  3. tahniah jijah... mg be ni masyukkkk

    ReplyDelete
  4. Sama la kita dapat BE jugak..

    Tahniah ye :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak jijah dpt BE lg.. rezeki pengantin baru xputus2 lg ni.. hehe

    ReplyDelete
  6. @azaminsyaAllah pasni rezeki bro..

    ReplyDelete
  7. @shida'R tahniah juga shida... so cepat2 update n bw k..

    ReplyDelete
  8. @aisya rezeki nak dapat baby kot dik..Alhamdulilah.

    ReplyDelete
  9. Wahhh tahniah dapat BE..mai punya nuffnang pasang setahun baru rm5 ,hahaha

    ReplyDelete
  10. @CikMai hehe tu iklan kempen je yunk...try hantar tiket kat nuffnang ok..

    ReplyDelete
  11. hehe, maas dah klik dah ;) cewahhh tetiba.. besnya kak jijah dpt BE :)

    ReplyDelete
  12. @fiQ'Ra mas klik eh...tq syg.. rezeki dik..sebelum ni susah akak nk dpt..

    ReplyDelete
  13. congratz!...odahone pun dpt gak BE ads yg ni...hoho...hope lama skit dia bjoget kt blog kita kan

    ReplyDelete
  14. Congrate Jijah..harap harap lebat earnings

    ReplyDelete
  15. @Azhafizah[フィザ] Amin amin.. masyukk lagi kan.. haha

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!