Weekand Yang Happy :)

9:00:00 AM 28 Comments A+ a-



Akhirnya pulang juga suami jijah weekand lalu. gembiranya hati tak terkata.
doa jijah di makbulkan oleh Allah untuk weekand dengan suami sebelum dia naik flight jumaat ni.
tq Allah :)

dapat juga merasa pergi Pesta Air Port Dickson :) 
seronok sangat dapat merempit dengan suami lewat malam hari. kihkihkih :p




menyaksikan bunga api bersama-sama memang menakjubkan ^___^

tapi..

bila sampai masanya suami kena pulang untuk meneruskan tugasnya sebagai perwira negara. 




walaupon weekand hanya tiga hari dua malam. tetapi cukup bermakna dalam diri daku yang long distance married ni. -_-"
semoga suami selamat menjalankan tugas dengan baik di perantauan..
jijah berharap sangat dapat ikut suami transfer ke sana nanti. doakan jijah yer :))


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

28 insan comel komen

Write insan comel komen
azam
AUTHOR
5/08/2012 9:16 AM delete

:) sayang isteri tinggal²kan.....

nice

Reply
avatar
5/08/2012 9:32 AM delete

Happy for you dear..Fiza tak pernah pg pesta air ni..cambest je tengok

Reply
avatar
aisya
AUTHOR
5/08/2012 9:35 AM delete

comel je kak jijah dan hubby ni.. hehe.. mesti best pesta air ni kan?

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
5/08/2012 9:44 AM delete

mmg eppy kalu dpt keluar dgn hubby :-)

Reply
avatar
5/08/2012 9:51 AM delete

wah,besh la dia kan2..hihi

Reply
avatar
Niza Romli
AUTHOR
5/08/2012 9:53 AM delete

kena byk sabaq no jijah...Insyaallah, lambat laun nnti pasti dpt dok bersama..

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
5/08/2012 10:31 AM delete

best nye pegi pesta air...
eh,Dila xpena pegi tp the way jijah story mory ni cam best je...

=)

Reply
avatar
5/08/2012 11:22 AM delete

@aisya lagi best sebab dengan hubby :)

Reply
avatar
5/08/2012 11:22 AM delete

@IntaNBerliaN tu yg paling bermakna sekali sis..

Reply
avatar
5/08/2012 11:23 AM delete

@Niza Romli Amin.. harap2 dapat duk bersama sis..

Reply
avatar
Cikpuan rara
AUTHOR
5/08/2012 11:23 AM delete

amin.moga termakbul doanya.

Reply
avatar
5/08/2012 11:23 AM delete

@dilla nadila best yunk :) seronok sgt..

Reply
avatar
LiNda
AUTHOR
5/08/2012 2:25 PM delete

sabar ye jijah, de rezeki insyaAllah jijah dpt ikut husband ke sane..:)

Reply
avatar
areziezah
AUTHOR
5/08/2012 3:39 PM delete

@LiNda InsyaAllah.. harap2 termakbul doa itu..

Reply
avatar
Mummy Adriana
AUTHOR
5/08/2012 4:29 PM delete

wahhhh bestnya dia memeluk2..merempit2...ahahha :) alaaa doa pada Allah supaya sume dipermudahkan!

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/08/2012 4:31 PM delete

@Mummy Adriana ahaaaa nasib akak paham...hehe insyaAllah moga2 Allah perkenankan doa jijah..

Reply
avatar
cik najihah
AUTHOR
5/08/2012 7:52 PM delete

seksa jugak jauh dari suami ni ye..huhu

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/08/2012 7:54 PM delete

@cik najihah huhuhu seksa menanggung rindu yunk :(

Reply
avatar
CikMai
AUTHOR
5/08/2012 10:07 PM delete

semoga kak jijah nty dapat ikut encik hubby ye... takpe kumpul2 rindu pun mesti best .... :)

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/08/2012 10:34 PM delete

@CikMai best kumpul rindu tapi bila lama sangat kumpul tu tu yg merana jiwa. hahaa

Reply
avatar
fiQ'Ra
AUTHOR
5/08/2012 10:36 PM delete

kuatnya kak jijah dan suami.. terpaksa duduk berjauhan.. kalau mas mungkin tak sanggup waluapun belum lalui........

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
5/08/2012 10:54 PM delete

mcm best je pesta air ne ye..

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/09/2012 9:49 AM delete

@fiQ'Ra tak semua org boleh laluinya yunk...nak tak nak terpaksa...sebab sebelum kawen lagi akak dah sedia maklum keje dia..huhuhu

Reply
avatar
ziezah
AUTHOR
5/09/2012 9:49 AM delete

@ecadwinkyasha best la jugak...kihkihkih

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!