Tuesday, May 8, 2012

Weekand Yang Happy :)



Akhirnya pulang juga suami jijah weekand lalu. gembiranya hati tak terkata.
doa jijah di makbulkan oleh Allah untuk weekand dengan suami sebelum dia naik flight jumaat ni.
tq Allah :)

dapat juga merasa pergi Pesta Air Port Dickson :) 
seronok sangat dapat merempit dengan suami lewat malam hari. kihkihkih :p




menyaksikan bunga api bersama-sama memang menakjubkan ^___^

tapi..

bila sampai masanya suami kena pulang untuk meneruskan tugasnya sebagai perwira negara. 




walaupon weekand hanya tiga hari dua malam. tetapi cukup bermakna dalam diri daku yang long distance married ni. -_-"
semoga suami selamat menjalankan tugas dengan baik di perantauan..
jijah berharap sangat dapat ikut suami transfer ke sana nanti. doakan jijah yer :))


28 comments:

  1. :) sayang isteri tinggal²kan.....

    nice

    ReplyDelete
  2. Happy for you dear..Fiza tak pernah pg pesta air ni..cambest je tengok

    ReplyDelete
  3. comel je kak jijah dan hubby ni.. hehe.. mesti best pesta air ni kan?

    ReplyDelete
  4. mmg eppy kalu dpt keluar dgn hubby :-)

    ReplyDelete
  5. kena byk sabaq no jijah...Insyaallah, lambat laun nnti pasti dpt dok bersama..

    ReplyDelete
  6. best nye pegi pesta air...
    eh,Dila xpena pegi tp the way jijah story mory ni cam best je...

    =)

    ReplyDelete
  7. @aisya lagi best sebab dengan hubby :)

    ReplyDelete
  8. @Niza Romli Amin.. harap2 dapat duk bersama sis..

    ReplyDelete
  9. sabar ye jijah, de rezeki insyaAllah jijah dpt ikut husband ke sane..:)

    ReplyDelete
  10. @LiNda InsyaAllah.. harap2 termakbul doa itu..

    ReplyDelete
  11. wahhhh bestnya dia memeluk2..merempit2...ahahha :) alaaa doa pada Allah supaya sume dipermudahkan!

    ReplyDelete
  12. @Mummy Adriana ahaaaa nasib akak paham...hehe insyaAllah moga2 Allah perkenankan doa jijah..

    ReplyDelete
  13. seksa jugak jauh dari suami ni ye..huhu

    ReplyDelete
  14. @cik najihah huhuhu seksa menanggung rindu yunk :(

    ReplyDelete
  15. semoga kak jijah nty dapat ikut encik hubby ye... takpe kumpul2 rindu pun mesti best .... :)

    ReplyDelete
  16. @CikMai best kumpul rindu tapi bila lama sangat kumpul tu tu yg merana jiwa. hahaa

    ReplyDelete
  17. kuatnya kak jijah dan suami.. terpaksa duduk berjauhan.. kalau mas mungkin tak sanggup waluapun belum lalui........

    ReplyDelete
  18. mcm best je pesta air ne ye..

    ReplyDelete
  19. @fiQ'Ra tak semua org boleh laluinya yunk...nak tak nak terpaksa...sebab sebelum kawen lagi akak dah sedia maklum keje dia..huhuhu

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!