Monday, May 7, 2012

Majlis Resepsi Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari


Sweet sungguh merpati dua sejoli ni Scha Al-Yahya dan Awal Ashaari yang melangsungkan Majlis Resepsi mereka di PICC Putrajaya semalam.



bagai pinang di belah dua :)

Mereka sah bergelar suami isteri pada 4.5.12 sekitar 9.20 malam di Hotel Pullman Lakeside, Putrajaya.





cantik sangat Scha!! macam princess :)


Semoga hubungan terbina di di berkati Allah sehingga ke akhir hayat :)


kredit: ryaniez moments



14 comments:

  1. memang cantik dan sesuai

    ReplyDelete
  2. Alaa cantik la pelamin die. geram tgk!

    ReplyDelete
  3. amin..sangat sweet couple ni..sederhana je..Suka n minat sgt :)

    ReplyDelete
  4. sama cntik.. seronok tgk artis2 khwin.. hehe

    ReplyDelete
  5. bju scha lawa sngt! xsexy

    ReplyDelete
  6. cantik le baju scha kaler coklat tuh...:D

    ReplyDelete
  7. baju cokelat tu mmg menyerlahkan kulit putih scha..

    ReplyDelete
  8. cntik sungguh baju scha tu.. dh la dia pun cantikkan.. :-)

    ReplyDelete
  9. Sweet couple ever..Romantik giler Awal kan.^__^ sama cantik sama padan.

    ReplyDelete
  10. baju scha semuanya cantik, memang same cantik dan same padan la dorang ni :)

    ReplyDelete
  11. jeles kan tengok....hehe sweet couple!

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!