18 On Going CPUV Campaigns

3:00:00 PM 6 Comments A+ a-


Hai la pak encik nuffnang ni... bila bagi CPUV kemain la banyak tapi earning payah benor nak naik RM1 ke.. duk tang tu sen sen.. bila la mokcik nak kayoo ni??? mihmihmih





sampai 18 campaign on going.. tapi setiap iklan ada 2 campaign..  emmm -_-" dulu 2012-2013 best je earning sampai seratus lebih setiap kali cashout.. Alhamdulillah dapat la kumpul RM1340 sepanjang 5 tahun berblog. 

sekarang ni memang payah la..lebih-lebih lagi kurang dah tulis entry dan blogwalking. earning memang tak naiklah..

bertabahlah~~ berblog suka suka jer :)  ada rezeki itu satu bonus ye tak?  tq encik nuffnang!! sila tambahkan lagi earning saya! mihmihmih!!






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

6 insan comel komen

Write insan comel komen
atiqah mutaza
AUTHOR
4/17/2015 4:37 PM delete

Wahh bestnye jijah.rezeki anak kan.. iqa xpernah merasa banyak gini.. tgk jijah pun rajin update..iqa jarang-jarang sebab kekangan waktu and kadang2 tak taw nak tulis ape..

Reply
avatar
4/17/2015 5:13 PM delete

x pe sikit2 lama2 jd bukit ;-)

Reply
avatar
4/17/2015 9:18 PM delete

Tira punya rm6 dari setahun lepas. haha!

Reply
avatar
Nurul Faiz
AUTHOR
4/18/2015 3:37 PM delete

tahniah jijah. okey la tu. sikit-sikit lama-lama jadi bukit. hihihi

Reply
avatar
4/20/2015 4:22 PM delete

woaaaaah.. sekali 18 tu ongoing..
nuff CT sendu

Reply
avatar
4/27/2015 11:06 AM delete

banyak tu..tu lah kan jijah.susah benor nak naik RM tu.sen sen je dia main..tapi xpelah yang penting kepuasan blogging tu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!