Jubah Saiz Petite Macam Saya

2:00:00 PM 9 Comments A+ a-


Siapa kata saiz kecik molek macam daku ni tak boleh pakai jubah? Nak cari jubah kena alter bagai pula sebab labuh..??

dengan jubah ni sis miera boleh custom saiz dari xs sampai xxl.. macam daku sendiri saiz xs dengan ketinggian 149cm jer.. punya la kecik cik jijah ni oii..

sebab puas hati beli. Tu repeat order beli kali kedua jubah hanan military warna torquiose ni. Sama macam yuyu zulaikha yang retiss tu pakai masa cukur jambul anaknya yang masuk astro tu... :)




Best sebab nursing friendly dan wudhuk friendly... kain tak melekat.. tak jarang.. sequin dipergelangan tangan..




Boleh beli kat ig shop cyrus amiera





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
Putri
AUTHOR
4/23/2015 2:56 AM delete

Sama la kita jijah..tinggi 149 cm je
memang susah nk cari baju

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
4/23/2015 9:35 AM delete

cantik la yunk..kalau ada size nak grab lah satu atau dua. hehe

Reply
avatar
4/23/2015 11:15 AM delete

sy ada dgr jugak ramai yg merungut butik2 pemes x kuar kn jubah utk mereka yg bersaiz xs... kalau ada pun saiz xs mcm saiz m besarnya...

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
4/23/2015 11:15 AM delete

Fiqa pun ada beli jubah..Seronok jugak beli jubah sekali sekala

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
4/25/2015 12:19 PM delete

Cantikkk!!
Akak pun suka pakai jubah, lebih selesa.

Reply
avatar
4/27/2015 10:51 AM delete

cantik jijah pakai jubah..nak terjah ig tu lah.kot boleh tambah koleksi lagi ke..hihi

Reply
avatar
IbuNoey
AUTHOR
4/27/2015 2:42 PM delete

wah,okeylah ada saiz xs.tapi akak dah lama tak pakai saiz xs.sekarang ni saiz m memanjang.ahaha.nak juga saiz xs semula.

btw,comel jubah tu.nk usha la jap lagi.

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
4/30/2015 1:14 PM delete

cantiknya..!! akak pun bkenan

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!