Kotak Simpanan Ketika Belajar Kemahiran Hidup Di Tingkatan Satu

3:00:00 PM 9 Comments A+ a-


Panjang benor tajuk entry tu...mihmihmih.. ini memamg rare! Hasil kemas rumah mak terjumpa kotak simpanan hasil belajar kemahiran hidup masa tingkatan satu dulu 2001. Means sekarang dah 14 tahun usianya!!

Kenangan oiii.. tu la hasil kerja tangan daku masa belajar kemahiran hidup di tingkatan satu.. terbaiklahh...masih baik buatannya. leh simpan elok letak barang-barang ringan..Walaupun dah hilang penutup depan..ngehngehngeh.. 

tapi.. lupa buat dari kayu apa...



Memang simpan baik baik buat simpan brooch,kerongsang, mutiara. Nak buat balik memamg tak ahh...




melainkan DIY balik.. konon buat english style..mesti lagi cantik kan..masalahnya rajin ke tak daku ni?? emmm *tepukk dahi sendiri!!*



p/s: apa barang kenangan korang masa sekolah dulu??







All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
CikSiti
AUTHOR
4/20/2015 3:11 PM delete

2001 kite dah spm hehe

Reply
avatar
4/20/2015 4:21 PM delete

hehehe gilaaa lagend =D
CT nye tah kemana.. mmg x simpan kot.. ke ada kat sek.. tpi kami buat time form3.. mencik haih btukang kekeke

Reply
avatar
Kopiolimauice
AUTHOR
4/20/2015 7:51 PM delete

UIHHH SIAP SIMPAN LGI YE..KLU SY DH HILANG TAH KEMANA LA.. ;P

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
4/21/2015 2:43 PM delete

hahahah buat jugak tp xtau dh kemana.. yg plg best tu siap bkk tutup dia pstu bunyi muzik hahahaha.. dh siap buat kotak dia,blaja jahit lak dia punya sarung tu...

Reply
avatar
4/22/2015 10:29 AM delete

kotak sy ntah ke mana pegi nyer rs nyer ms renovate rumah dulu diorg da cmpk sekali dgn sampah sarap huhuhuhuhuhu

Reply
avatar
4/23/2015 2:10 PM delete

@CaHaYaHaTi yang tu lain..tu pon jijah ada..ada masa free jijah tunjuk..heee

Reply
avatar
4/27/2015 11:01 AM delete

deco balik kotak ni mesti cantik jijah..sila rajinkan diri..hihi..kenangan masa sekolah dulu ye..surat cinta kot, ade sekotak..hahaha

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
4/30/2015 1:16 PM delete

wah, bgusnmya jijah, sampai skrg ada lg ye

Reply
avatar
nini
AUTHOR
10/27/2015 2:04 PM delete

Nini suma barang2 lama dah buanggg hahahaha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!