Tamat Kursus Di Lumut

6:09:00 PM 10 Comments A+ a-


Alhamdulillah setelah empat bulan encik navy kursus naik pangkat di Tldm Lumut.. akhirnya tamat juga kursus dia...

Fuh lega... lega sebab lepas ni tak la duk jauh jauh sangat. Boleh lagi jumpa seminggu sekali. Lau tidak sebulan sekali baru dapat jumpa.. sobsss

Ramai skod dia dapat draft tempat lain lain. Nasib baik encik nebi ku tu baru draft kat Tldm Klang tahun lepas. So lepas habis kursus ni kembali balik kerja kat klang tu. Tak la jauh nak berulang alik ke Port Dickson. Hehe

Alhamdulillah malam semalam encik suami sampai rumah naik motor dari Lumut. ALHAMDULILLAH selamat sampai..

So meraikan encik nebi yang habis kursus.. i sanggup cuti rehat ajak dia p holidayy.. lau tak.. memang berangan2 la nak p bercuti. dah la daku keje syif. Sabtu ahad ofkos keje..



Hari ni pergi Lumut balik ambil barang barang suami. Alhamdulillah dah selamat juga sampai Lumut jam 2pm. Checkin hotel..baru plan nak p mana mana berdekatan..

Tapi plan ku nak p cameron?

Yay oo nay?? Leh cadangkan tak...


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
4/29/2015 9:04 PM delete

Alhamdulillah..bolehlah jumpe selalu kan camni jijah..cameron okay gak cuaca pun tengah sejuk je sekarang kan.happy holiday

Reply
avatar
Kopiolimauice
AUTHOR
4/30/2015 9:27 AM delete

gi pangkor best jugak ;p

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
4/30/2015 10:35 AM delete

selamat bercuti yunk, ok jugak cameron... tempat sejuk2 sesuai la sekarang kan asyik panas je...

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
4/30/2015 12:05 PM delete

alhamdulillah.. bestnya dia.. dpt jumpa suami.. hehehe yay la utk cameron

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
4/30/2015 12:09 PM delete

Lumut eh..Sya pernah p sekali je. Masa tu ddk Kat Swiss garden sana. Best gilos.. tp susah gilos nak keluar. Jauh dlm hutan tu..tp nak jalan² apa je ada Kat.lumut.. p tempat lain la kot mcm lost world tu ke..

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
4/30/2015 12:32 PM delete

elok la p cameron tu, tempat sejuk kan..hihi

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
4/30/2015 1:08 PM delete

so pergi x cameron ni jijah? xjauh dah tu... hihii

Reply
avatar
5/07/2015 8:30 PM delete

Biar betik? Naik motor je? Jauhhh tuuu

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!