Adapter Power Cable Rosak

7:16:00 PM 8 Comments A+ a-


Bila idea nak tulis entry banyak dia pula buat hal..terbantut nak update blog! grrrr~~
suis on, lampu kat adapter tak bernyala..terus bunyi pop! nampak sangat rosak..
hampir 10 tahun laptop ni berjasa. sikit sikit nampak nak rosak ni..huuu



terpaksa ganti baru.. melayang la RM85!!..haii sabar jelahhh~~
nak guna  laptop punya pasal..baru best nak update blog! huhuhu




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
5/05/2015 7:23 PM delete

shahril pun prnah mengalami masalah yang sama ... mungkin sbb agresif sangat dekat charger tuu .. hehehe, singgah sini !

Reply
avatar
Eka Tikah
AUTHOR
5/05/2015 9:48 PM delete

melayang pun melayanglah kan kak. janji dpt blogging. hehe

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/06/2015 4:09 PM delete

hakimi tak kacau ke bila jijah update blog melalui laptop? cer share sikit camne selalunya jijah update blog? cz zahraa selalu je marah kalau tengok emi pegang HP lama2 sikit, apetah lagi nak bukak laptop depan dia..huhu...

errr...mahal jugak kabel tu ye...tak pernah rosak lagi setakat ni..

Reply
avatar
5/06/2015 5:46 PM delete

@Hamelia Hamid hehe marah juga sibuk mengacau..kejap2 jijah benti..bila dia ok..sambung balik..hehe

Reply
avatar
5/06/2015 10:30 PM delete

Fiza punya dah 2 kali tukar dah jijah..sedih betul

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/07/2015 9:40 AM delete

SAMA LA DULU ..PASTU MLS BELI ... PASTU LUPA SBB JRG GUNA LAPPY PASTU SKRG TRS JAHANAM ..... SBB LAMA TAK ON ...

Reply
avatar
5/07/2015 8:26 PM delete

Mhl gak ek..rm85... igt kn murah bwh rm50

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
5/11/2015 2:18 PM delete

tinggi jugak harganya yer

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!