Home Progress: Sempat Ke Siap Sebelum Raya??

1:30:00 PM 8 Comments A+ a-


Apa khabar rumah??
Pemaju beritahu, tempoh siap rumah idaman kami ini adalah bulan tujuh. Lagi dua bulan. Means time raya.. Sempat ke siap ni? macam banyak lagi yang tak siap ni, tak confident pun ya dapat siap sebelum raya. Huhuhu

Tapi.. harap-harap sempat lah siap. Tak sabarnya menunggu.. Eh!! betul ke dengarnya nak menunggu CF tu lama? sekarang nama CF tu dah tukar jadi CCC (certificate of completion and compliance) kan?? hmm.. tak tau la aku.. tunggu jela progress seterusnya... 



Sekarang tunggu nak letak tar jer kat jalan depan rumah, belakang rumah dan sepanjang jalan masuk..then longkang sampai ke jalan raya. yang lain semuanya hampir siap dah kot..




tu dia dah cat warna grey aku punya tembokk tau..dinding warna oreng! awesome!! hahaha

Mudah-mudahan semua berjalan lancar. Oh cepat lah siap wahai rumah. Dah lama menunggu ni..


**********************************

Home Progress: Part 1 Booked
Home Progress: Part 6 Januari 2015
Home Progress: Part 7 Februari 2015
Home Progress: Part 8 Mac 2015
Home Progress: Part 9 April 2015
Home Progress: Mei 2015






All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
5/13/2015 2:12 PM delete

mesti tak sabar nak pindah rumah sendiri kan jijah :)

Reply
avatar
5/13/2015 2:22 PM delete

hrp smpt siap..leh mai raya..ehh..hihih

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/13/2015 3:05 PM delete

tak pe la lambat sikit ...nanti dpt rebat .. boleh buat tampung yg mana kurang ke . nk renovate ke ... heheh

Reply
avatar
Aini
AUTHOR
5/13/2015 3:20 PM delete

bestnye nak duduk rumah sendiri dah... =)

Reply
avatar
Kopiolimauice
AUTHOR
5/13/2015 3:23 PM delete

bleh buat open house raya nnti ;p

Reply
avatar
Eka Tikah
AUTHOR
5/13/2015 10:47 PM delete

wahh rumah baru ye kak. mesti tak sabar nak tunggu siap kan. hehe

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/14/2015 10:20 AM delete

cantik la yunk rumah ni, dah la luas.. semoga sempat siap sebelum raya la ye

Reply
avatar
5/14/2015 11:41 AM delete

insya allah pasti akan siap sblm raya

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!