Simple RM100 Giveaway Byijeni

5:14:00 PM 9 Comments A+ a-


Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015


Jijah nak tag:


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

9 insan comel komen

Write insan comel komen
Maria Firdz
AUTHOR
5/15/2015 5:23 PM delete

Selamat bersegmen..

Reply
avatar
Izni Najwa
AUTHOR
5/15/2015 6:06 PM delete

Tq ye sudi join. Good luck :)

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
5/16/2015 12:02 PM delete

Moga berjaya yer

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/18/2015 11:58 AM delete

jijah..memang tak dapat notification ke bila kena tag? sorry emi x reti ...huhu...

thanks tag emi..insyaallah nak join jugak la hehe

Reply
avatar
5/18/2015 4:41 PM delete

Singgah sini dari segmen yang sama, sudah follow awak #4671, jemput follow cik bell kat sini ... http://www.dhiyaafraabella.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

Reply
avatar
5/18/2015 6:13 PM delete

Moga ada rezeki kita..aminnn

Reply
avatar
Una Lily
AUTHOR
5/27/2015 1:56 PM delete

Hi, singgah dan follow dari segmen sama, good luck!

http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

Reply
avatar
MAT NOR
AUTHOR
5/28/2015 9:26 AM delete

Assalamualaikum dan salam ziarah... Saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html ... Datanglah ziarah ke blog saya.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!