Sepetang Bersama Anaksoleh

7:51:00 PM 8 Comments A+ a-


Anaksoleh ni pantang kalau dapat keluar rumah. Kemain la suka..

Depan rumah jalan raya habis satu jalan raya dia lari atas ke bawah.. bawah ke atas..dah bukit.. yang kita takut nya kalau tersungkur. Nasib baiklah tidak. Dia dapat imbangkan badan.

Kadang2 malas mama nak bawa keluar.. tak larat nak kejar.. hehee

Mama tengok hakimi ni makin lama makin berisi n gemok la.. makannya tak juga!! Tapi semangat kaoo!! Tak larat mama... hukhukhuk


p/s: korang..ada keluar  gambar tak??


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

8 insan comel komen

Write insan comel komen
Iha Zaliza
AUTHOR
5/22/2015 9:38 PM delete

Biar semangat asal sihat ^_^
Nampak je gambarnya :)

Reply
avatar
5/25/2015 1:45 AM delete

Dah pandai berjalan memang nak berjalan je la kerjanya kan..memang tak larat la nak kejar tu..gambar ade jiejah, pasni install photo editor apps pulak untuk letak watermark..pasni boleh update blog kat phone je senang :)

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/25/2015 4:21 PM delete

nampak je gambar..hehe..ha ah hakimi nampak chubby sikit...kuat menyusu kot

Reply
avatar
5/26/2015 5:39 PM delete

nampak montel hakimi ;-)

boleh je tgk gmbr mcm biasa

Reply
avatar
5/26/2015 10:34 PM delete

@Khai♥Rin : anies makin montell..sihat dan comel! hahaha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!