Kids Room Boy Decoration

9:00:00 AM 13 Comments A+ a-


Sukanya tengok dekorasi bilik anak yang ceria berwarna warni...sedap mata memandang.. then dalam biliknya buat playroom,meja study.. cantik bukan... :) nak main pun ada MOOD!! 

mari kita berangan angan... mane tahu impian mama nak buatkan bilik anak soleh hakimi jadi kenyataan...









biasa anak lelaki hijau dan biru memang tak jauh la kan.. so ini boleh jadi sumber inspirasi la juga. lau tak dapat katil double deeker, single katil pun cukup dah...nanti ada anak2 lain kita deko lain pula..hehehe


cantik kan... mama jatuh  cinta oooo!! haihh bila lah rumah mama nak siap ni hakimi oiii!!hukhukhuk




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

13 insan comel komen

Write insan comel komen
Ayu Zan
AUTHOR
5/20/2015 9:19 AM delete

Kimi da nak besar.. Mama bole prepare da.hehe

Reply
avatar
Diana Din
AUTHOR
5/20/2015 9:46 AM delete

hamboii cantiknya bilik-bilik ni..kalau dapat confirm puas hati ^_^*

Reply
avatar
5/20/2015 10:17 AM delete

YG KATIL KETA TU CUN HBS!!

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/20/2015 11:27 AM delete

semua cantik2..xpe pasang je angan2 dulu..nanti rumah dah siap boleh start buat deko2 sikit2..dah kat semenanjung senang nak cari perabot n hiasan yang murah2..kat sabah ni,,menangis je la huhu...

jijah..barang rumah emi sikit je tu..hihi...sebab tak de perabot2 yang besar mcm kabinet n set bilik tidur..kalau nak pindah nanti banyak space lagi kat kontena hehe...dah kat sini hampir 7 tahun kan cnfirm nak pindah nanti dapat kontena..

Reply
avatar
Yaya Azura
AUTHOR
5/20/2015 11:46 AM delete

bilik utk boboy kalau kena gaya deco mmg cantik2..

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
5/20/2015 5:15 PM delete

Sabar Jijah..nanti rumah dah siap lagi pening kepala..

Reply
avatar
5/21/2015 10:50 AM delete

best dapat deco bilik anak anak macam ni..semua cantik!

Reply
avatar
5/21/2015 2:35 PM delete

mmg cantik. kalau dpt anak2 yg pandai jg brg2 nyer laaagiii cantik ;-)

Reply
avatar
eima
AUTHOR
5/21/2015 4:57 PM delete

boleh apply bila rumah sendrik dah siap nanti

Reply
avatar
Shida Radzuan
AUTHOR
5/22/2015 3:32 AM delete

cantik2 sume..bestlah kalau kimi dapat diantara dlm gmbar2 tu hehee :)

Reply
avatar
Jamian Sarif
AUTHOR
5/22/2015 11:19 AM delete

mmg cun bilik ni....anak ada mintak yg katil kereta..masih belum ada rezeki lg.

Reply
avatar
5/22/2015 8:01 PM delete

@Jamian Sarif takpe bro..ada rezeki leh belikan katil tu..suh anak belajar rajin2

Reply
avatar
5/23/2015 9:45 AM delete

Mmmmm tak sabra nak tunggu rumah siap..harap2 Berjaya la merealisasikan impian untuk mendeko bilik anak2 jd cantik cmni...hihihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!