Cuti Di Cameron Highland Sempena Hari Pekerja

7:30:00 AM 12 Comments A+ a-


Untuk pertama kali rasanya daku cuti sempena Hari Pekerja!! Selamat hari Pekerja semua. ^____^

Alhamdulillah syukur.. Cuti hari pekerja ni betul2 cuti dapat luangkan masa bersama keluarga tercinta! Nikmatnya tak terperi...!!

Sekarang berada di Cameron Highland cuti bersama suami dan anak..perjalanan hampir 3jam dari Lumut-Tapah-Cameron.. mencabar dengan jalan bengkang bengkok..hujan.. dan hakimi muntah mabuk!! Hahaha first time jalan jauh katakan.. kesiann...

Singgah kejap di Lata Iskandar tengok air terjun selekoh sebelum sampai Tanah Rata Cameron.



Hari ni baru start nak berjalan tempat tempat menarik di cameron. Harap2 cuaca begitu baik sekali dan dapat pergi kebanyakan tempat. InshaaAllah...


All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
Shizan Syafik
AUTHOR
5/01/2015 12:32 PM delete

Npe xikut simpang pulai jijah.. Jln dia xbngkang bngkok sgt bnding tapah

Reply
avatar
nusha fasha
AUTHOR
5/01/2015 11:41 PM delete

Seronok bercuti.. adk yui pun knvo nek moto ke sana.

Reply
avatar
Eka Tikah
AUTHOR
5/01/2015 11:53 PM delete

Selamat Hati Pekerja ^^
Wah bestnyaa cuti dpt jalan2. hehe

Reply
avatar
cheq da
AUTHOR
5/01/2015 11:59 PM delete

Ch..tak hujan ker..dah seminggu hujan..sy biasa cuti jea blk kg..

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
5/02/2015 12:33 AM delete

hakimi... happy sgt2 muka dia.. seronok bila ayah ibu ada skali berjalan2 yer.. selamat bercuti jijah.. kita 1 mei pegi kk times square je.. tu pun jalan jem... hahaha smpi dlm mall jem

Reply
avatar
Sya Nadia
AUTHOR
5/03/2015 12:59 PM delete

Bestnya Jijah.. Sya ni jalan negara org,tp negeri sendiri tak sampai² lg..haha

Reply
avatar
cik violet
AUTHOR
5/03/2015 1:53 PM delete

bestnye bercutiii :)

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/03/2015 5:41 PM delete

Cantik kan pemandangan kat lata iskandar tu. Emi singgah kejap sangat dulu..lain kali kalau diberi kesempatan nak singgah lama sikit kat situ :)

Reply
avatar
Putri
AUTHOR
5/03/2015 9:51 PM delete

kalo ikut tapah memang jalan bengkang-bengkok.ikut simpang pulai elok sikit jalannya...

Reply
avatar
5/06/2015 10:33 PM delete

sian kimi muntah²..jalan pulak tu bengkang bengkok kak..memang sabar je la nak sampai ke cameron tu. jalan pun kecik...dah sampai atas memang seronok

Reply
avatar
5/07/2015 8:29 PM delete

Nmpk x kesan tanah runtuh kt sn thn lps?

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!