Header Baru nurazizahyahaya.blogspot.com :)

9:11:00 PM 5 Comments A+ a-


Kali ni order header dengan fiza tak nak letak gambar. tapi biar menunjukkan blog ni tentang keibubapaan, segala bagai tips serta diari kehidupan diri sendiri.
 



Element sauh kat situ sebab husband daku kan Tentera Laut jadi kadang-kadang blog ni mengisahkan perjalanan diri ini sebagai isteri pelaut yang hidup penuh dengan pengorbanan :) 

Tapak kaki sebagai simbol parenting tentang keibubapaan dari satu langkah untuk mencapai kejayaan kebahagiaan dalam kehidupan.

Kalau tengok full blog ni kat header ada jarum dan ubat sebagai simbol Jururawat untuk daku sendiri. sebab blog ni juga kadang-kadang di selitkan dengan pelbagai tips kesihatan..

inilah hasil design header dan template blog yang awesome!! siapa  lagi:=




tq fiza..

hasil kreativiti artwork yang  menarik!!


^__________^





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

5 insan comel komen

Write insan comel komen
hana hadi
AUTHOR
5/14/2015 9:46 PM delete

Nampak ciri2 pemilik blog :)

Reply
avatar
5/14/2015 9:57 PM delete

Yeay..dah baru.Thanks Jijah order lagi :)

Reply
avatar
Eka Tikah
AUTHOR
5/15/2015 7:19 AM delete

cantik kak. hehe

Reply
avatar
Hamelia Hamid
AUTHOR
5/15/2015 3:53 PM delete

cantik header baru jijah ni...penuh bermakna.. :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!