Teringinnya Laksam!

7:36:00 PM 7 Comments A+ a-


Actually first time makan Laksam ni masa bulan puasa tahun lepas. Tu pun beli kat bazar ramadhan Indah Permai masa duduk kat sabah dulu. haihh! Rindu la pula sabah ni..
Tu la first time dan last makan laksam.




Baru baru ni suami teringin kan laksam! biasanya laksam ni bulan puasa kan. Susah nak cari hari biasa. Alih2 tadi pergi pasar malam batu 4 ada pula jual laksam ni. Terus beli..malangnya cik suami tak balik pula hari ni. Bini nya la yang makan.. ngeee



Lagi satu pula dah lama tak makan rangka ayam. Sekali beli rm5 kaoo.. peh mahalnya.. !! Teringin punya pasal. Layankan je perut ni.. kalau ada "isi" takpe juga. Hehehe

Pergi pasar malam bawa rm10 tak cukup. Beli laksam rm3+rangka ayam rm5+tau fu fa rm2.50. Itu je dapat. Hai lah camne la bulan puasa ni. Lagi nafsu makan berganda2.. hehee




All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

7 insan comel komen

Write insan comel komen
5/09/2015 7:58 PM delete

mahalnya rgka ayam tu.. area yui plg tggi rm 4.. huhuh.. tp laksam kat tmpt yui best.

Reply
avatar
Kopiolimauice
AUTHOR
5/10/2015 11:34 AM delete

selalu kt tmpt sy beli kt pasar mlm je setiap selasa mmng org kelantan yg buat terbaik!

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
5/10/2015 9:31 PM delete

Laksam my peberet too :)

sekarang RM10 dah tak berasa apa kan, tmbahan nk beli brg basah, sedar2 RM50 habis :D

Reply
avatar
5/11/2015 1:11 PM delete

laa ni RM10 tu kalu bw pasar mlm cuma bleh dpt 2-3 brg je..kecik betul nilai duit skrg

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
5/11/2015 2:09 PM delete

Ros panggil rangka ayam yang tu . hihihi

Reply
avatar
Mar Mansor
AUTHOR
5/11/2015 3:05 PM delete

kat pasar malam tempat saya ada laksam..suami pon suka

Reply
avatar
5/12/2015 2:19 PM delete

tongkeng ayam tu memang dah mahalkan..kalau dulu Rm2 je..

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!