Berulang Setiap Hari

1:44:00 PM 10 Comments A+ a-


Wanita terbahagia rasanya bila encik suami dah kembali bekerja di TLDM Klang. mana taknya bila suami kerja di Klang dekat sikit nak berulang alik ke PD. Jangka masa dalam sejam 30 minit :)

seawal 5am suami dah gerak naik motor. sampai sebelum jam 8am. habis kerja jam 5pm sampai rumah magrib. kadang2 rasa kesian dia nak berulang alik, dengan panas, hujan, minyak.. tapi katanya dia sanggup asalkan dapat jumpa isteri dan anak...-_-"

cuma tidaklah tiap tiap hari..sekurang kurangnya seminggu dua tiga kali la juga kalau duty. tak kesah seminggu sekali pun dapat jumpa atleast jumpa juga kan.. tak macam dulu sebulan sekali mahupun 3bulan sekali baru jumpa! sedihh bila teringat hidup PJJ dulu..

emmm bila lah rumah nak siap..kan best duduk rumah sendiri..baru ada privasi.. hai la rumah...bila nak dapat duduk ni!! huhuhu



Alhamdulillah terima kasih Ya Allah beri peluang kepadaku menikmati kehidupan bahagia ini :) semoga Allah berikannya rezeki yang luas, rahmati perjalanannya setiap hari di bawah lindungan Allah..Amin..


Hargailah setiap saat dan waktu ketika anda bersama pasangan.. kerana setiap saat dan waktu itu adalah berharga dan ianya tidak boleh di putarkan kembali..
love,
Azizah Green Line



All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
lia ummiirfan
AUTHOR
5/08/2015 2:09 PM delete

alhamduLILLAH.. :))

Reply
avatar
Fiqah Feeona
AUTHOR
5/08/2015 3:04 PM delete

Ok la tu. Fiqa pun travel pergi kerja 40min-1jam. Even orang yang keje KL pun masa travel lebih kurang sama. Hargai je masa yang ada.

Reply
avatar
CaHaYaHaTi
AUTHOR
5/08/2015 3:21 PM delete

alhamdulillah.. seronok kan jijah bila dh dok skali.. even kejap2 pun dh rasa bahagia sgt..

Reply
avatar
Mizz ErMa
AUTHOR
5/08/2015 4:05 PM delete

alhamdulillah..dari 1/3 bulan dah jadi seminggu sekali.. insyaallah, esok2 dah jadi hari2 pulak..hihi

Reply
avatar
5/08/2015 4:48 PM delete

: Hehehe... kite ni banyak persamaan pulaa... Sama la suami berulang alik dari Sg Choh ke Puchong kalau kerja siang.. If kerja malam tak balik.. Balik weekend jee.. Huhuhu..
Faham perasaan rindu kat suami tue mcm mana... ;)

Reply
avatar
QasehnyaRania
AUTHOR
5/08/2015 8:06 PM delete

jauh jgak kan
aamiin

Reply
avatar
Myra Jay
AUTHOR
5/10/2015 9:33 PM delete

Alhamdulillah..
Doakan moga perjalanan en suami dipermudahkan ye Jijah :D

Reply
avatar
5/11/2015 1:14 PM delete

jauh tu jijah...tp x pe..demi keluarga kan...

Reply
avatar
ros_reeza
AUTHOR
5/11/2015 2:12 PM delete

Jijah, tahniah yer. dah dekat sikit kan..

Reply
avatar
5/12/2015 2:22 PM delete

lepas ni dah dekat dah kan :)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!