Tuesday, February 7, 2012

Bunga Telur Pink untuk Majlis Resepsi


Assalamualaikum...


kali ni nak teaser my bunga telur dan bunga pahar. teheeee~~ Jom jom skodeng. kihkihkih



ni bunga telur untuk marhaban ^_-


ada 2 jenis. 1 untuk bunga pahar yang kat pelamin tu dan satu untuk bunga telur untuk bagi orang marhaban.  hehe jijah lagi suka bunga yang pink pekat ni..sangat cantik ok! teheeeeeee~~



ni bunga pahar kat pelamin. :)


beli dalam 100 pcs setiap satu bunga ni. maknanya dalam 200 pcs la yek.. hehe simple je kan bunga telur jijah ni. saja je nak teaser. takut nanti wedding tak de gambar bunga telur pulak..ah sudah...kahkahkah~~ 


18 lagi lagik! huhuhuhu

14 comments:

  1. aah,yang pink pekat tu cantik..

    ReplyDelete
  2. Shocking pink tu sangat cantik, dear! :)

    ReplyDelete
  3. Yang pink pekat tu cantik lar!^^ Ada hijau jugak..ohsem lar :)

    ReplyDelete
  4. dua-dua cantik..heee. awesome! :)

    ReplyDelete
  5. jeles la tgk org kawin nie..hihi.. :)

    ReplyDelete
  6. a'aa pink yg pekat tu lg cantik la jijah.. :-)

    ReplyDelete
  7. wahhh meriahnyer...shida lak rsa xsabar jiejah hahaa ^_^

    ReplyDelete
  8. wah bestnye! rase mcm emy plak yg eksaited nak countings day sesame! tahniah puan jijah! :)

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!