To do list 22 hari lagi Majlis Resepsi

8:00:00 PM 10 Comments A+ a-


Assalamualaikum...


Dah masuk februari la kita kan. huhuhu maknanya lagi 22 hari lagi ni nak ke majlis resepsi. alamak!! nampaknya checklist kawen pon rasanya tak boleh pakai dah. kena lah buat To Do List untuk tahu apa yang tak siap lagi. huhuhuhu


22 days to go~~


Majlis Resepsi


1. Bunga pahar tinggal nak susun kat pahar nya dan tinggal letak telor jer.
2. Doorgift tinggal nak masukkan tag kalendar dalam goodies bag untuk 800orang then untuk orang marhaban nak tambah bunga telor.
3. Alamat kawan-kawan masih berterabur. kena semak balik. kang takut tertinggal je nak pos.
4. Beli setem,dapat alamat terus pos
5. Inai nak try buat guna stiker. stiker henna masih tak jumpa lagi. huhuhu
6. Masih kena fitting baju resepsi lagi. sebab baju jijah dan asben besaaaaaaaaar punya. huuuuuuuu
7. Felt Handbouquet nak kena buat. malasnyaaaaa nak buat! asyik bertangguh jer..baru dapat 1 kuntum. grrr!!
8. Signage/Papan Arah Jalan/Door note nak kena design guna powerpoint then print. cari kayu. plastikkan dan letak tepi tepi jalan. siapa la mangsa daku yang akan pacak papan arah tu..hehee
9. Guestbook tak print lagi design tu. idea dari sis rai
10. Bunting tak hantar gambar kat kedai kad kawen hari tu lagikk!!
11. Cake belum tempah lagi!!.hohoho nak 3 tingkat 1 kek yang lain-lain cupcake.
12. Deko bunga meja beradap: tak siap lagi bunga tisu DIY.
13. Cadar kawen tak beli lagi!! cadar tak boleh ikut tema kan. kena lari sikit kalau tak tak nampak pengantin..
14. Deko Bilik Tidur takde idea lagi. huuuuuuuu




Alamakkkkk!! masih banyak lagi tak buat lagi!! semuanya benda yang remeh temeh jer. tapi sangat buatkan ianya serabut! grrr!!~~~


Ahhhhhhhhhh!! harap harap boleh siapkan dalam masa 22 hari ni! InsyaAllah~~ Aja-aja Fighting!!! jom klik sini.

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

10 insan comel komen

Write insan comel komen
2/03/2012 2:53 PM delete

kalau dekat boleh fiza tolong buat ape patut..takpe..ramai membantu jijah nanti.jgn risau ye

Reply
avatar
2/03/2012 3:21 PM delete

alahaii serabut2..huhu..
sbar2..insyaALLAH..smpat pnya..hehe..

Reply
avatar
IntaNBerliaN
AUTHOR
2/03/2012 4:19 PM delete

insyaallah.. moga semuanya dapat siap pd ms yg ditetapkan.. :-)

Reply
avatar
eeiyss
AUTHOR
2/03/2012 4:45 PM delete

penat yang menggembirakan... hoho

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
2/03/2012 7:02 PM delete

jiejah...jgn kelam2 yer..bt satu2 mna yg dahulu bt dlu k..

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
2/03/2012 7:54 PM delete

jijah leh mintak tolong saudara mara. kalau ramai buat kerja, cepat la selesai apa yang belum selesai lagi :)

aja! aja! :)

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
2/03/2012 7:54 PM delete

jijah leh mintak tolong saudara mara. kalau ramai buat kerja, cepat la selesai apa yang belum selesai lagi :)

aja! aja! :)

Reply
avatar
2/03/2012 8:46 PM delete

xpe dear, smpai hari bahagia jijah nt msti puas sbb DIY kan!
gud luck dear:)

Reply
avatar
2/03/2012 8:47 PM delete

link me bck ya:

http://our-wedding-diaries.blogspot.com
thxs jijah:)

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!