Persiapan Perkahwinan: Penanda Arah Azizah & Syafiq

1:00:00 PM 11 Comments A+ a-


Assalamualaikum..



bila buat keje last minit memang terasa betol betol penat. salah diri sendiri la jugak. hohoho baiklah daku baru selesai buat penanda arah ke majlis perkahwinan daku nanti. siapa yang dapat hadirkan diri pada majlis perkahwinan daku nanti, sila cari penunjuk arah ni tau supaya tak sesat.. hehehe


Daku print ada dalam 8 penanda arah ni. takut ada yang sesat jugak tu. walaupon dalam kad siap ada maps lagi. hehe jadi ia memudahkan perjalanan kalian ke majlis perkahwinan daku nanti :)




sangat simple oke sebab daku ni bukannya kreatif. tangan macam kayu. adeh~~~ untuk penunjuk arah ni daku edit gunakan powerpoint saja dan print sebesar kertas A4. gambar tu wanie yang vector kan. maceh wanie :)

kemudian tampal dekat kertas keras kemudian ikat pada kayu pancang dan sedia untuk di pacak di lokasi lokasi panaaasss hehehe dah siap!



19 hari lagik! huhuhu

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Cik tikah
AUTHOR
2/06/2012 9:11 AM delete

comellah. x sbr nk tgok kak jijah bersanding ^^

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
2/06/2012 9:32 AM delete

semua jijah buat sendiri yek?..mesti penat..

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
2/06/2012 9:38 AM delete

Dah siap yang ni, apa lagi yang belum? Semoga persiapan terus lancar yer kak jijah..

Reply
avatar
AYuNG
AUTHOR
2/06/2012 10:21 AM delete

wahhhh..cantek!hehe

p/s: baru pasa ayat utk komen nih dh tukar..hehe, mudah2 an yer jijah...amin =)

Reply
avatar
2/06/2012 2:17 PM delete

akan sentiasa ikut jalan yang betul ^___^

Reply
avatar
2/06/2012 3:08 PM delete

masa dh smakin hmpir ek jijah...xpe wt slow2 yg pnting semua bjln lncar...

Reply
avatar
2/06/2012 3:39 PM delete

jgn lupa liminit yunk..t lau hujan,xdelah lunyai kertas tu..xpon dkwat tu..hihi..

comel aje penandanya.

Reply
avatar
cinta siswi
AUTHOR
2/06/2012 4:14 PM delete

semoga dipermudahkan semuanya akak.. :)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/07/2012 8:25 PM delete

kira cantik tuh..
wat lapik dengan pembalut plastik

mcm kes akak mas,mlm esoknya kenduri baru mereka igt.pe lgi geng2 abg ngah kelam kabut cri papan,wat smua..mereka setelkn.hihihi

Reply
avatar
dilla nadila
AUTHOR
2/08/2012 8:40 AM delete

ok lah wat sendiri lagi puas sty kan jijah.jimat pun jimat kan..comel pun comel.hehe

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!