Saturday, February 4, 2012

Penghantaran Kad Jemputan Bermulaaaaa!!



Assalamualaikum...






Jijah dah start sesi menghantar kad-kad jemputan perkahwinan pada kawan-kawan jijah. kalau member staffnurse jijah bagi setiap wakil wad letak kat papan tanda. teheeeeee~~ ada yang guna pos bagi yang jauh-jauh macam kawan-kawan blogger. ada juga jijah pergi rumah masing-masing. kena call/sms dulu lah before datang. hehee


mak ayah jijah pon dah start hantar ke kawan-kawan mereka di kawasan perumahan ni. aduyaii tak sangka proses nak menghantar kad jemputan ni sangat memenatkan ok! huhuhu


macam macam feel orang orang ni.. semua tutup pintu. ingatkan kami ni direct selling ke ape. 

20 hari lagik! hohohoho~~~

11 comments:

  1. Jijah, nak kad juga.. hehe

    ReplyDelete
  2. setem dah mahal sekarang... jauh2 guna fb je... hoho

    ReplyDelete
  3. tunggu kat kawen kak jijah sampai kat Eza.. hihik ;)

    ReplyDelete
  4. nk kad kawen jugak..hehe..

    ReplyDelete
  5. sorry.
    salah blog.
    ingatkan akak nie one of my classmate.. tehehe :D:D

    ReplyDelete
  6. semoga semuanya berjalan dgn lancar kak jijah :)

    ReplyDelete
  7. jauh2 guna fb je jijah.mna yg yg rquest nk kad baru bagi.mahal stem.hahaha

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!