Penghantaran Kad Jemputan Bermulaaaaa!!

10:00:00 AM 11 Comments A+ a-



Assalamualaikum...






Jijah dah start sesi menghantar kad-kad jemputan perkahwinan pada kawan-kawan jijah. kalau member staffnurse jijah bagi setiap wakil wad letak kat papan tanda. teheeeeee~~ ada yang guna pos bagi yang jauh-jauh macam kawan-kawan blogger. ada juga jijah pergi rumah masing-masing. kena call/sms dulu lah before datang. hehee


mak ayah jijah pon dah start hantar ke kawan-kawan mereka di kawasan perumahan ni. aduyaii tak sangka proses nak menghantar kad jemputan ni sangat memenatkan ok! huhuhu


macam macam feel orang orang ni.. semua tutup pintu. ingatkan kami ni direct selling ke ape. 

20 hari lagik! hohohoho~~~

All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

11 insan comel komen

Write insan comel komen
Just^me
AUTHOR
2/04/2012 10:25 AM delete

Jijah, nak kad juga.. hehe

Reply
avatar
eeiyss
AUTHOR
2/04/2012 10:59 AM delete

setem dah mahal sekarang... jauh2 guna fb je... hoho

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
2/04/2012 11:07 AM delete

tunggu kat kawen kak jijah sampai kat Eza.. hihik ;)

Reply
avatar
2/04/2012 4:36 PM delete

saya menunggu dengan sabar ^__^

Reply
avatar
Miss Nadya
AUTHOR
2/04/2012 6:01 PM delete

nk kad kawen jugak..hehe..

Reply
avatar
RR
AUTHOR
2/04/2012 6:23 PM delete

nak kahwin dah ke?

Reply
avatar
RR
AUTHOR
2/04/2012 6:24 PM delete

sorry.
salah blog.
ingatkan akak nie one of my classmate.. tehehe :D:D

Reply
avatar
Cik tikah
AUTHOR
2/04/2012 6:58 PM delete

semoga semuanya berjalan dgn lancar kak jijah :)

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
2/05/2012 8:03 PM delete

tunggu..tunggu..

Reply
avatar
♥e'in♥
AUTHOR
2/05/2012 9:49 PM delete

kite pun nak gak.. huhu

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/07/2012 8:28 PM delete

jauh2 guna fb je jijah.mna yg yg rquest nk kad baru bagi.mahal stem.hahaha

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!