Thursday, February 16, 2012

Dapat kad ucapan dan henna dari blogger ecadwinkyasha





oh yeahh jijah dapat kad ucapan dari blogger Ecadwinkyasha!!
actually dah lama dapat tapi gambar asyik lupa nak transfer je. kuikuikui
thanks eca sayang :)




kad ucapan yang jijah suka sangat puisi dalam tu. 
eca pernah dedikasikan untuk jijah dalam entry---->SINI




paling menarik sekali..eca sudi carikan henna buat jijah dari sabah. sangat terharu ok!
 jauh datang tu.. :)



ni henna kaki dan tangan.


ini tangan saja.


jijah tak ikut sangat design tu. amik yang bunga bunga je. kang nampak serabut je penuh sangat huhuhu
insyaAllah akan buat pada jumaat malam 24.2.12 :) tak sabar nak pakai! weee~~ 
jimat 150 kaoooo!!


thanks eca for this gift! i love it!!!





12 comments:

  1. bestnya dapat henna free...:)

    ReplyDelete
  2. wahh..untungnya..nice henna and card ^^

    ReplyDelete
  3. kihkihkih thanks dear..sebagai hadiah sempena kawen kan..hehe

    ReplyDelete
  4. wah wah! bestnyeeee dia:)
    jijahhhh:) selamat pengantin baru tau:)

    ReplyDelete
  5. hadiah perkahwinan dari jauh tu...bestnya cik jijah!

    ReplyDelete
  6. mst cantik hasilnya pda tgn jiejah nnt hehe.. :)

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah jijah
    akhirnya dapat juga inai tu.
    BB pon aritu jenuh jugak mencari kt mydin.asik abis ajer.

    ReplyDelete
  8. hadiah kawen tue.hahaha..

    semoga berjaya guna sticker tu eh.

    ReplyDelete
  9. menjadi henna tu jijah review k..hehe :)

    ReplyDelete
  10. ambik yg simple..jgn crowded sgt..coz klu mas cpt tkut klu pnuh sgt.hihihi

    ReplyDelete


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!