Dapat kad ucapan dan henna dari blogger ecadwinkyasha

8:00:00 PM 12 Comments A+ a-





oh yeahh jijah dapat kad ucapan dari blogger Ecadwinkyasha!!
actually dah lama dapat tapi gambar asyik lupa nak transfer je. kuikuikui
thanks eca sayang :)




kad ucapan yang jijah suka sangat puisi dalam tu. 
eca pernah dedikasikan untuk jijah dalam entry---->SINI




paling menarik sekali..eca sudi carikan henna buat jijah dari sabah. sangat terharu ok!
 jauh datang tu.. :)



ni henna kaki dan tangan.


ini tangan saja.


jijah tak ikut sangat design tu. amik yang bunga bunga je. kang nampak serabut je penuh sangat huhuhu
insyaAllah akan buat pada jumaat malam 24.2.12 :) tak sabar nak pakai! weee~~ 
jimat 150 kaoooo!!


thanks eca for this gift! i love it!!!





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

12 insan comel komen

Write insan comel komen
Farah Adila
AUTHOR
2/16/2012 4:48 PM delete

bestnya dapat henna free...:)

Reply
avatar
diana
AUTHOR
2/16/2012 5:10 PM delete

murah rezeki..:)

Reply
avatar
2/16/2012 6:00 PM delete

wahh..untungnya..nice henna and card ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/16/2012 8:59 PM delete

kihkihkih thanks dear..sebagai hadiah sempena kawen kan..hehe

Reply
avatar
2/16/2012 9:41 PM delete

wah wah! bestnyeeee dia:)
jijahhhh:) selamat pengantin baru tau:)

Reply
avatar
Izan Ishak
AUTHOR
2/17/2012 9:49 AM delete

hadiah perkahwinan dari jauh tu...bestnya cik jijah!

Reply
avatar
shida'R
AUTHOR
2/17/2012 12:05 PM delete

mst cantik hasilnya pda tgn jiejah nnt hehe.. :)

Reply
avatar
BitsBest
AUTHOR
2/17/2012 12:46 PM delete

alhamdulilah jijah
akhirnya dapat juga inai tu.
BB pon aritu jenuh jugak mencari kt mydin.asik abis ajer.

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
2/17/2012 11:33 PM delete

hadiah kawen tue.hahaha..

semoga berjaya guna sticker tu eh.

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/18/2012 12:01 AM delete

menjadi henna tu jijah review k..hehe :)

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/18/2012 10:35 PM delete

ambik yg simple..jgn crowded sgt..coz klu mas cpt tkut klu pnuh sgt.hihihi

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!