Oh!! Jijah dalam dilema...

8:00:00 AM 16 Comments A+ a-



adoooooooiyaaaaiii!!!...sekarang ni jijah dalam dilema. dilema di manaaaaa semalam asben mengatakan hasrat untuk draft ke Kota Kinabalu balik!!!


banyak yang jijah pikir sebenarnya. tentang kerjaya jijah di sini. ibubapa,keluarga mertua semuanya duduk dekat sekampung. bukan senang nak dapat kerja di tempat sendiri. alih-alih kena tukar tempat kerja yang pastinya orang baru,suasana baru..dan paling tak tahannya jijah akan jadi fressssshyyyyy balik!! nampaknya tempat baru kena belajar banyak benda baru. huhuhuhu -_-"


kalau dulu bujang boleh la duduk berjauhan dengan kekasih..tak terasa sangat, tapi kini situasi dah berdua maka tempat seorang isteri haruslah di sisi suami ke mana saja :)




emm..nampak gayanya lepas asben habis sambung belajar kat Lumut tu. mesti dia kena draft ke KK balik. dan pada masa itu juga baru jijah mengisi borang transfer untuk ke sana. dan mungkin proses memakan masa 6 bulan atau setahun untuk transfer. dan dah kena duduk lagi jauh nampaknya. terpisah dek laut chinaa selatan. 


agak-agak dapat ke tak jijah main gan baby lagi kalau kat tempat baru. huhuhu


*jijah jaga wad kanak kanak*





All about Personal, Lifestyle, Beauty, Health and Parenting Blogger.
Product review, advertorial, 

contact:
Email: cikazizahmisi88@gmail.com

16 insan comel komen

Write insan comel komen
pena rozie
AUTHOR
2/16/2012 8:16 AM delete

harap semuanyer ok....

Reply
avatar
Azzah
AUTHOR
2/16/2012 8:17 AM delete

sangap?kih..kih..kih..

Reply
avatar
2/16/2012 8:24 AM delete

ololo..camne kputusannya??

Reply
avatar
AreNieZa
AUTHOR
2/16/2012 9:16 AM delete

men2 ngn bby sendiri jew.. hehehe...

Reply
avatar
Eza Boom Boom
AUTHOR
2/16/2012 9:22 AM delete

tak pe la tu dear. pengorbanan seorang isteri ;)

Reply
avatar
Cik Jan
AUTHOR
2/16/2012 9:23 AM delete

terserlah sifat keibuan jijah. hehe.
jijah CJ dah follow u, follow me back yea..

http://chefarizancheali.blogspot.com

Reply
avatar
azam
AUTHOR
2/16/2012 9:35 AM delete

:) nanti ada baby sendiri ye......hehehe

Reply
avatar
piskemi
AUTHOR
2/16/2012 12:04 PM delete

InsyaAllah nanti Cik jijah dpt gk terbaik ms kt sana...Tuhan tutup satu peluang buka peluang yg lg baik.

Reply
avatar
2/16/2012 1:41 PM delete

tomeinya bebi...kt tempat baru nnti jagalh bebi sndiri jijah...hoho

Reply
avatar
2/16/2012 1:59 PM delete

cabaran buat k.jijah..hehe..
chaiyok2..insyaALLAH..bleyh..

Reply
avatar
MaYa MustWany
AUTHOR
2/16/2012 3:04 PM delete

tempat baru xthu lagi ke akan ke wad mana?

Reply
avatar
hudahassan ^^
AUTHOR
2/16/2012 4:25 PM delete

klu ade rezeki , adelah tuh baby nye . sabar eah k.jijah . :)

Reply
avatar
2/16/2012 4:46 PM delete

bersama dengan suami lebih baik ^^

Reply
avatar
Cik Azizah
AUTHOR
2/16/2012 5:36 PM delete

@MaYa MustWany tak tahu lagi wad ape..huhuhu risau hantar kat tempat yg jijah takleh manage.huhuhu

Reply
avatar
ecadwinkyasha
AUTHOR
2/18/2012 1:34 AM delete

ishhh encik syafiq tu.apa gk yg best dkt sabah ne xthu la...bukan best pun duduk tldm base tu...hahaha.klu akak nak keja sini,hospital terdekat dgn tldm base rsanya hospital likas.maka,akan bergelumang la dengan segala trafficjam....klu setakat klinik kesihatan tu byklah dekat2x rsanya.......tpi tetap xlari dengan traffic jam!.its a most popular problem in Sabah.

Reply
avatar


Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much for reading!